Θάνος Κιούσης: Τα... ζογκλερικά κόλπα, το πανεπιστήμιο του... δρόμου & τα πάρε-δώσε με την αστυνομία
Showbiz

Θάνος Κιούσης: Τα... ζογκλερικά κόλπα, το πανεπιστήμιο του... δρόμου & τα πάρε-δώσε με την αστυνομία

Ο Θάνος Κιούσης έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα, καλεσμένος στην εκπομπή της Καλύτερα αργά. 

Μιλώντας για την πορεία του μέχρι σήμερα, ο γνωστός παρουσιαστής, τραγουδιστής και ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

Θάνος Κιούσης: Πήρε τον γιο του από το σχολείο ντυμένος... Ινδός - Το επικό σχόλιο του Κουτσόπουλου

«Είμαι χορευτής γιατί έχω δουλέψει και ως ηθοποιός. Έχω δουλέψει επαγγελματίας ζογκλέρ παλιά, τραγουδώ, είμαι μουσικός γιατί παίζω κιθάρα και μπάντζο. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Από μικρός ήμουν αντιδραστικός, η αγαπημένη μου λέξη ήταν “όχι”. Δεν μπορούσα να διαφοροποιηθώ παίζοντας κιθάρα όπως όλοι. Προσπαθούσα πάντα να κάνω κάτι για να διαφοροποιούμαι».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν για πολλά χρόνια καλλιτέχνης του δρόμου. Αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του δρόμου. Η ικανότητα να είσαι στο δρόμο, να σταματήσει ο κόσμος να σε χειροκροτήσει. Το θεωρούσα ζητιανιά να βγάζω το καπέλο στον κόσμο, ήθελα να έρχεται σε εμένα. Το πέτυχα! Είχα ένα παράδειγμα στη ζωή μου. Έτυχε να είμαι στο Λονδίνο που είχε street performers, θαμπώθηκα όταν το είδα μπροστά μου και ήταν σαν θεόσταλτο μήνυμα ότι αυτό θα κάνω».

kiousis.jpg

Ο Θάνος Κιούσης συνέχισε μιλώντας για τη ζωή του ως καλλιτέχνης του δρόμου και σχολίασε: «Γυρνώντας στην Ελλάδα δεν μπήκα στη διαδικασία να δω ένα θέατρο, να παρακαλέσω. Τόλμησα κατευθείαν τον δρόμο! Και έτσι ξεκίνησα. Δεν είχα στο μυαλό μου την ιστορία της Σταχτοπούτας ότι θα δει ένας παραγωγός το ταλέντο μου. Βλέπω πολλούς καλλιτέχνες στο δρόμο και μπορώ να καταλάβω ποιος το έχει και ποιος όχι. Ακόμη και στα φανάρια που τα δευτερόλεπτα είναι λίγα θα καταλάβω ότι ποιος το έχει... Η αστυνομία ερχόταν, ήμασταν φίλοι. Γελούσαν μαζί μου και δεν μου έλεγαν τίποτα που θα μπορούσαν να μου πουν να πάω στο τμήμα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved