Μπαμπάς ξανά ο Πύρρος Δήμας - Η πρώτη φωτό του μωρού μέσα από το μαιευτήριο!
Showbiz

Μπαμπάς ξανά ο Πύρρος Δήμας - Η πρώτη φωτό του μωρού μέσα από το μαιευτήριο!

Γονείς έγιναν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη τους!

Το ζευγάρι περίμενε από μέρα σε μέρα την άφιξη της πριγκίπισσάς του και αυτή η μαγική στιγμή ήρθε, με τον χρυσό ολυμπιονίκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Μαρία Σδούγκου: Ποια είναι η κόρη του Πύρρου που άλλαξε το επίθετό της! Οι σπουδές & η σχέση τους!

skafida-dimas.jpg

Την ημέρα του γάμου του με την Αφροδίτη Σκαφιδά.

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)» έγραψε στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας που ανέβασε ο Πύρρος Δήμας σήμερα το πρωί (13/4) στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει το ζευγάρι, η μικρή θα πάρει το όνομα Ελευθερία, όνομα της μητέρας του Πύρρου Δήμα.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Οι δύο ερωτευμένοι μοιράστηκαν την ευτυχισμένη αυτή στιγμή τους με καλούς φίλους και στενούς συγγενείς και έδειξαν να απολαμβάνουν αυτή την ένωσή τους ενώπιον του Θεού.

«Η Αφροδίτη με ξαναέκανε να χαμογελάσω» παραδέχτηκε ο ίδιος. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της και έτσι τη γνώρισα, έτσι είναι και χαίρομαι πολύ... Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να τον καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνει. Προχωρήσαμε στη ζωή μας. Δεν το περίμενα, έλεγα ''δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου. Είχα απογοητευτεί» είχε παραδεχτεί ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξή του για την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του ζευγαριού που ανέβασε ο Πύρρος Δήμας:

pyrrospyrros_1712990781_3345131585836047022_525232254.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved