Βλαβιανού: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της, Μαρία Μαρκέτου & η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική!
NDP photo agency
Showbiz

Βλαβιανού: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της, Μαρία Μαρκέτου & η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική!

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» η Νικολέττα Βλαβιανού και η κόρη της Μαρία Μαρκέτου και πάθαμε πλάκα με την ομoιότητά τους. 

Οι δυο τους μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους και την καθημερινότητά τους

vlavianou-21.jpg

«Είναι αυστηρή γιατί ήταν πάντα μητέρα και πατέρας για εμένα. Ως γιαγιά, είναι διαφορετική, κάνει στον γιο μου όλα τα χατίρια. Η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη μου, μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη γιατί είχα χωρίσει με τον πρώην άντρα μου. Εγώ ονειρευόμουν να φτιάξω μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που δεν είχα ως παιδί. Είχα συνηθίσει την απουσία του πατέρα μου γιατί μεγάλωσα με αυτό. Στο δημοτικό είχα υποστεί bullying από τα άλλα παιδιά, με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα. Όταν ρώταγα τη μητέρα μου πού είναι ο μπαμπάς, μου έλεγε δικαιολογίες ότι έλειπε στα καράβια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μαρκέτου.

Νικολέττα Βλαβιανού: «Έχω βιώσει bullying μικρή, μου έλεγαν τα παιδάκια ''δεν έχεις μπαμπά''»

vlavianou88871.jpg

Η Νικολέττα Βλαβιανού τόνισε: «Οι γυναίκες καριέρας είναι καλό τα παιδιά να τα κάνουν νωρίς γιατί μετά δεν έχουν αντοχές. Στον τοκετό ήμουν μαζί με την κόρη μου. Δεν ήταν επιλογή μου, εκείνη το ήθελε. Εγώ ήθελα από μικρή παιδί. Ήξερα ότι μπορεί να τύχει να το μεγαλώσω και μόνη μου. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω άλλο παιδί. Όταν έχεις περάσει άσχημα στην πρώτη φάση, λες μετά αν χωρίσω θα έχω 2 παιδιά;».

Και ανέφερε η Μαρία Μαρκέτου: «Εγώ μικρότερη έκανα τα πάντα για να μην έχει η μαμά μου σύντροφο. Τώρα πια σκέφτομαι πόσο καλυτέρα θα ήταν να είχε».

vlavianou-me-kori.jpg

Και η ηθοποιός δήλωσε:

«Όταν κάποια πράγματα βλέπω ότι δεν πάνε καλά, γίνομαι παρεμβατική στη Μαρία. Μένουμε στο ίδιο σπίτι, είναι δύσκολο να είναι δύο νοικοκυρές μαζί. Πρέπει να προσαρμόζουμε το ωράριά μας για να κρατάει μία από τις δύο το παιδί».

Δείτε την κοινή τους συνέντευξη αλλά και πόσο της μοιάζει η κόρη της!

Διαβάστε επίσης:

Βλαβιανού: «Θα μας βγάλουν στην απόσυρση πριν φτάσουμε στα 60; Αυτό με τρομάζει»

Νικολέτα Βλαβιανού: «Γεμίσαμε με δραματικές σειρές και το κοινό μπούχτισε»

Νικολέτα Βλαβιανού: Η ηλικία στη wiki, η προσωπική της ζωή και ο θαυμαστής που της προκάλεσε τρόμο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved