Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πρώτο μπάνιο και πόσταρε φωτό της με μπικίνι και χωρίς ρετούς
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πρώτο μπάνιο και πόσταρε φωτό της με μπικίνι και χωρίς ρετούς

Ο καιρός έχει καλοκαιριάσει για τα καλά και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που αυτό το Σαββατοκύριακο έκαναν τις πρώτες τους βουτιές.

Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Υπήρξε άνθρωπος που απομακρύνθηκε από τον θίασο επειδή άπλωνε το χέρι του»

constantinamihail_1695026335_3194434891309771575_324451744.jpg

Η ηθοποιός μάλιστα μοιράστηκε και σχετικές φωτογραφίες από την παραλία με την ίδια να ποζάρει με το μαύρο της μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς.

Όπως θα δεις κι εσύ η Κωνσταντίνα Μιχαήλ διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα και ποτέ δεν χρησιμοποιεί φίλτρα για να «φτιάξει» τις φωτογραφίες αφού αγαπάει τη… φυσικότητά της.

Δες την στη gallery

«Αποφεύγω να δηλώνω δημοσίως ποια είναι ακριβώς η ηλικία μου, όχι γιατί έχω πρόβλημα μ’ αυτήν, αλλά γιατί νομίζω ότι χάνεται η «μαγεία». Δηλαδή, γίνεται κουτσομπολιό. Δεν στέκεται κανείς στο τι και πόσο καλά κάνει κάτι ένας άνθρωπος, αλλά στο «αν κρατιέται». Στο παρελθόν είχα κάνει botox, αλλά δεν μου άρεσα καθόλου και γι’ αυτό δεν θα το ξανακάνω. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου έτσι όπως είναι. Τη διατροφή μου, όμως, την προσέχω.

Τρώω απ’ όλα, αλλά σε μικρές ποσότητες. Μια φορά στις 15 μέρες θα παρεκτραπώ τρώγοντας γλυκά… αλλά μέχρι εκεί. Ασκούμαι δύο φορές την εβδομάδα, κάνοντας yoga και pilates. Στην καθημερινότητά μου αφιερώνω χρόνο για τη διατροφή μου και για τα «χρώματα» που θα ζωγραφίσουν τη μέρα μου. Αυτό νομίζω ότι είναι σημαντικό, αλλά και απαραίτητο», έχει πει η ηθοποιός.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω απομυθοποιήσει τη ζωή μου για να μην έχω άγχος...»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα μαθητικά χρόνια και η απίθανη ατάκα της: «Ο ιδανικός άντρας είναι... ορφανός»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ποζάρει μονάχα με την πετσέτα της στα 56 της χρόνια και εντυπωσιάζει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved