Γεωργία Μεσαρίτη: «Είναι σημαντική πράξη φροντίδας η αγάπη του ηθοποιού για το κοινό»
Showbiz

Γεωργία Μεσαρίτη: «Είναι σημαντική πράξη φροντίδας η αγάπη του ηθοποιού για το κοινό»

Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι. Η Γεωργία Μεσαρίτη αρχικά δεν σπούδασε υποκριτική.

Η πορεία της άρχισε πρακτικά, ίσως και γι’ αυτά τα προτερήματα την κυνηγούν οι παραγωγές.

Γεωργία Μεσαρίτη: «Χαιρετηθήκαμε την πρώτη φορά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και είπα "Παναγία μου"»

mesariti.jpg

«Είμαι ευέλικτη, αλλά έχω και εμπιστοσύνη ότι όλα θα λειτουργήσουν με το μέρος μου σε βάθος χρόνου. Γνώριζα ότι θα γίνω ηθοποιός πριν καν μπω στη σχολή των Οικονομικών Επιστημών στο ΑΠΘ. Όταν ,τελείωσα τις σπουδές, μπήκα με εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Εξαρχής στόχος μου ήταν η υποκριτική. Όσο σπούδαζα οικονομικά, η ανάγκη μου να γίνω ηθοποιός μεγάλωνε τόσο που μου έδωσε τεράστια ώθηση όταν ξεκίνησα. Έπεσα κυριολεκτικά με τα μούτρα!», περιγράφει στο Gala.

Έχει την ωριμότητα να αντιληφθεί ότι ο ηθοποιός βοηθάει τον κόσμο που έρχεται στο θέατρο να χαμογελάσει ή να νιώσει λιγότερο μόνος.

1675701900728-776388107-mesariti.jpg

«Είναι σημαντική πράξη φροντίδας η αγάπη του ηθοποιού για το κοινό. Τα περισσότερα μονά εισιτήρια κόβονται τα Χριστούγεννα. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να γίνεσαι η συντροφιά σε έναν άνθρωπο χωρίς καν να τον γνωρίζεις προσωπικά. Στο “Unfriend” φέτος, ο κόσμος γελάει πολύ και αυτή είναι η ανταμοιβή μας. Σε ταραχώδεις καιρούς όπως τώρα, πρέπει να εξασκήσουμε τη φροντίδα για τους άλλους»

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της στο να πλάθει χαρακτήρες; Είναι ένα βάρος, μια ευθύνη ή ένα απελευθερωτικό και ευχάριστο κομμάτι της ζωής της;

mesariti.jpg

«Είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω. Είναι απελευθερωτικό να δημιουργείς έναν χαρακτήρα χωρίς να βιώνεις συνέπειες των πράξεών του, από την άλλη είναι ευθύνη σου να τον αντιμετωπίσεις με σεβασμό που απαιτεί μελέτη για να τον παραδώσεις στο κοινό σου χωρίς απόκλιση από την αλήθεια για να μπορεί να συνδεθεί»

Γεωργία Μεσαρίτη: «Όλοι οι χαρακτήρες στο Κάνε ότι κοιμάσαι έχουν μετατοπιστεί μετά το φονικό»

Γεωργία Μεσαρίτη: «Με το που τελείωσα τη σχολή, μπήκα κατευθείαν στο Κάνε ότι κοιμάσαι»

Γεωργία Μεσαρίτη: «Είμαι ευγνώμων για το "Κάνε ότι κοιμάσαι" και την ομάδα που συνεργάστηκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved