Σε πλειστηριασμό ξανά η θρυλική έπαυλη της σειράς «The Durrells» που πρωταγωνίστησε ο Γεωργούλης
Showbiz

Σε πλειστηριασμό ξανά η θρυλική έπαυλη της σειράς «The Durrells» που πρωταγωνίστησε ο Γεωργούλης

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα μερικών μηνών η «Κόμισσα της Κέρκυρας», το ακίνητο που βρίσκεται στη θέση Λιναμνιά του νησιού των Φαιάκων και συνδέθηκε με το δημοφιλές σίριαλ «The Durrells», στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Το ακίνητο επανήλθε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών, με προγραμματισμό για την Τετάρτη 24 Απριλίου, και έχει την ίδια τιμή εκκίνησης με την προηγούμενη φορά, η οποία «αγγίζει» τα 223.503 ευρώ σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Espresso.

georgoulis180441-1068x712.jpg

Για τη διεθνή αναγνώριση που έλαβε το ακίνητο δεν ευθύνεται μόνο η μαγεία του νησιού, αλλά και η πληθωρική ιστορία του, λόγω του βρετανικού σίριαλ εποχής που γυρίστηκε εκεί. Η εξαιρετικά επιτυχημένη παραγωγή « The Durrells» είχε καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων τηλεθεατών διεθνώς. Πρόκειται για βιογραφική σειρά που αφηγείται τις περιπέτειες μίας όχι και τόσο συνηθισμένης βρετανικής οικογένειας στην Κέρκυρα, τα μέλη της οποίας έζησαν στο νησί από το 1935 έως το 1939.

Η παραγωγή χρησιμοποίησε το νησί των Φαιάκων ως φυσικό σκηνικό, ώστε να αποδοθεί ρεαλιστικά το ιδιαίτερο χρώμα του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό, εντάχθηκαν στο καστ αρκετοί Ελληνες ηθοποιοί, ανάμεσά τους ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιώργος Καραμίχος και η Ελλη Τρίγγου.

georgoulis180443-1068x712.jpg

Τα έργα και οι ημέρες μίας από τις πιο επιφανείς οικογένειες της Βρετανίας μεταφέρθηκαν στην τηλεόραση, με τη βρετανική σειρά να κάνει τεράστια επιτυχία, αναδεικνύοντας παράλληλα την Κέρκυρα στο απόλυτο must του καλοκαιριού. Το ακίνητο που ανακίνησε την ιστορία των Ντάρελ στην Κέρκυρα και εκπλειστηριάζεται στις 24 Απριλίου περιβάλλεται από ένα οικόπεδο 4.152,14 τ.μ., ως τμήμα όμως μιας πολύ μεγαλύτερης έκτασης σε υπερυψωμένη θέση, σε πλαγιά με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο, στην περιοχή Λιναμνιά της βόρειας Κέρκυρας.

Σε ό,τι αφορά το οίκημα, πρόκειται για μια κατασκευή του 2004 αλλά σε παραδοσιακό στιλ, με πέτρινη τοιχοποιία και κερασμοσκεπή, ενσωματωμένη αρμονικά στο περιβάλλον. Είναι μια βίλα διώροφη, με ισόγειο και υπόγειο, επιφάνειας 86 τ.μ. έκαστο, με πισίνα, βοηθητικούς χώρους και βεβαίως βεράντες στην πρώτη σειρά από τη θάλασσα – αν και εξαιτίας του ανάγλυφου στην περιοχή οι ένοικοι της βίλας δεν έχουν άμεση πρόσβαση στην κοντινή παραλία, καθώς το οικόπεδο καταλήγει σε απόκρημνα βράχια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved