«Μαύρα μάτια» έκανε ο Αθερίδης να δει τον εγγονό του και τον ανέβασε στη σκηνή! (exclusive)
Showbiz

«Μαύρα μάτια» έκανε ο Αθερίδης να δει τον εγγονό του και τον ανέβασε στη σκηνή! (exclusive)

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο πως έχει τεράστια αδυναμία στους εγγονούς του και η απουσία τους από την καθημερινότητά του λόγω συνθηκών, δεν του αρέσει καθόλου! 

Τα «Μαθήματα Κωμωδίας», το θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, στο κινηματοθέατρο Κολοσσαίον, τον Απρίλιο 2024.

Φωτεινή Αθερίδου: Η επιθυμία να συνεργαστεί με τον πατέρα της & οι... αγκωνιές με τον σύντροφό της!

atheridis-eggonos.jpg

Η παράσταση μάλιστα πήρε παράταση μέχρι και τις 28 του μηνός, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και την μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Έτσι, λόγω δουλειάς, ο Θοδωρής Αθερίδης έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βλέπει, όπως είχε συνηθίσει, σχεδόν καθημερινά τα εγγόνια του, γιους της κόρης του Φωτεινής Αθερίδου με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Έτσι σήμερα (21/4) κατά τη διάρκεια της παράστασης δέχτηκε μια απίθανη έκπληξη καθώς στη σκηνή του θέατρου ανέβηκε ο αγαπημένος του εγγονός, γιος της κόρης του, Φωτεινής, ο οποίος μάλιστα έχει και το όνομά του.

«Έλα Θοδωρή!», είπε αρχικά ο ηθοποιός και έπειτα φώναξε γεμάτος περηφάνια: «Ο εγγονός μου είναι!». Ο δημοφιλής ηθοποιός, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που είχε κοντά του τον εγγονό του ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και στο κοινό που χειροκροτούσε ότι είχε να τον δει 4 εβδομάδες!

Ο ίδιος, απολαμβάνει τον ρόλο του παππού από τον Σεπτέμβριο του 2019, οπότε η κόρη του Φωτεινή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Όπως είναι φυσικό, έχει ξετρελαθεί με τον μικρό Θοδωρή και δεν διστάζει να το παραδεχτεί σε κάθε του συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved