Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο: Η κηδεία του πατέρα του και το σπαρακτικό μήνυμα
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο: Η κηδεία του πατέρα του και το σπαρακτικό μήνυμα

Την κορύφωση του πένθους και της απώλειας βιώνει σήμερα (27/4) η οικογένεια Καλλιάνου αφού συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Δημήτρη Καλλιάνο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Αττικό νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη (25/4).

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος, σήμερα βιώνει δύσκολες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα καθώς καλείται να αποχαιρετήσει τον πατέρα του που άφησε την τελευταία του πνοή στα 79 του χρόνια.

Κούγιας:«Από ό,τι φαίνεται δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

kallianos.jpg

Μετά τις καταγγελίες του για κακή διαχείριση των γιατρών κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο ίδιος με μήνυμά του σήμερα επισημαίνει πως θέλει για λίγο να απέχει από όλο αυτό, προκειμένου προφανώς να θρηνήσει για τον χαμό του πατέρα του.

Μάλιστα, στο μήνυμα που ανέβασε στα social media, o Γιάννης Καλλιάνος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου:

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειάς μου. Αιωνία του η μνήμη».

kalianis.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved