Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ποζάρει για πρώτη φορά με τον πατέρα του και η ομοιότητά τους είναι μεγάλη!
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ποζάρει για πρώτη φορά με τον πατέρα του και η ομοιότητά τους είναι μεγάλη!

Μπορεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης να κρατάει την προσωπική του ζωή, όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες κοινές με αγαπημένα του πρόσωπα. 

Και ανάμεσα σε αυτά, εκτός από τον αδελφό του, είναι και ο πατέρας του, ο οποίος ήταν και παραμένει ένας από τους ανθρώπους-στήριγμα στη ζωή του.

Μιχάλης Σαράντης: Οι 6 νονοί της κόρης του, η κουμπαριά με τον Δαδακαρίδη & ο γάμος με τη Μαίρη Μηνά

dadakaridis.jpg

Ήταν εκείνος που υπήρξε η αφορμή για να πάρει την απόφαση ο Πυγμαλίων, πολύ νέος ακόμα, να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, μιας και μέχρι τότε, μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και το Μάντσεστερ. Εκεί ζούσε η μητέρα του και από 4 1/2 ετών πηγαινοερχόταν αεροπορικώς μιας και οι γονείς του μόλις είχαν χωρίσει. Για τα μάτια ενός μικρού παιδιού, αυτές οι συχνές μετακινήσεις, ήταν μία μεγάλη περιπέτεια όπως είχε παραδεχτεί και ο ίδιος. Για άλλους ήταν κάτι πολύ δύσκολο και σκληρό που όμως ο αγαπημένος ηθοποιός τον οποίο απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις Ψυχοκόρες αλλά και στον Σασμό, απολάμβανε ως κάτι το ξεχωριστό.

PSYXOKORES-EP.-32-(8).jpg

Ξεχωριστή ήταν πάντως και η πρόσφατη συνάντησή του με τον πατέρα του, στην Κύπρο όπου βρέθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για μία και μοναδική παράσταση.

Ανέβασε λοιπόν κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

«Εγώ και εσύ Κύπρο, πατέρας γιος, σε αγαπώ. 'Eτσι ωραία, αυθόρμητα όπως πάντα… Και ας έχει τόση ζέστη»...

Δείτε τη φωτό παρακάτω:

pygmalion_dadakarides_1716199974_3372052245778565574_4118021909.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved