Ισμήνη Καλέση: «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στην Ρένα Βλαχοπούλου - Κοίταζε τον εαυτό της»
Showbiz

Ισμήνη Καλέση: «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στην Ρένα Βλαχοπούλου - Κοίταζε τον εαυτό της»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Ισμήνη Καλέση, το απόγευμα της Παρασκευής 24/5.

Η ίδια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ για όλους για για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε στο μακρινό παρελθόν με την αείμνηστη συνάδελφο της, Ρένα Βλαχοπούλου.

Η ίδια είπε: «είναι αδιάφορο να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν ήταν άνθρωπος. Είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά, το χτύπαγες, τοκ τοκ αλλά δεν άκουγε τίποτα. Κανένας. Ξανά τοκ τοκ, «δεν είναι κανείς, φύγαμε». Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακή. Την ταινία την έκανε και κοίταζε τον εαυτό της, πολύ. Δεν είχε όμως επαφή με τα υπόλοιπα».

Παλαιτσάκη: «Δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψη του πατέρα, η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση...»

3wsd.jpg

«Ενώ στην «Γκαρσονιέρα για 10″ που ήταν ο Ντίμης Δαδήρας, ο αείμνηστος υπέροχος σκηνοθέτης και ο Χρόνης Εξαρχάκος, εκεί είχαμε επικοινωνία και γι’ αυτό η ταινία είχε τέτοια επιτυχία. Γιατί εμείς, πριν γυρίσουμε τη σκηνή, πεθαίναμε στα γέλια μεταξύ μας! Και γω παρότι ήμουν μικρό και άπειρο, ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι αυτή η απειρία ήταν σε βάρος των σχέσεων μου με τους συναδέλφους μου».

«Δεν έχω παίξει με πολλούς παλιούς, πρόλαβα όμως την Ρένα Βλαχοπούλου στο «Έξω η Ελλάδα από το Κιάτο» στο θέατρο. Με τον Γιάννη Γκιωνάκη επίσης, που ήταν υπέροχος με μένα, κάναμε και ταινία και θέατρο. Είναι απογοητευτικό όμως να συναντάς θρύλους και να μην ανταποκρίνονται καμιά φορά σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Εγώ με την Βλαχοπούλου είχα απογοητευθεί» πρόσθεσε η Ισμήνη Καλέση.

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο γιατρός είπε ότι ''δεν πρόκειται να τον σώσουμε''»

Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλος: Ξανά... συστήθηκαν ως Νατάσα από την Καλαμαριά & Σάκης από την Καρδίτσα

Κωνσταντίνος Μουσούλης για τη μητέρα του, Αγγελική Νικολούλη: Είναι κλασσική Ελληνίδα μάνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved