Κλαίγανε όλοι στο πλατό του J2US με την πρόταση γάμου του Σεβδίκαλη στη Σοφία Κουρτίδου!
Showbiz

Κλαίγανε όλοι στο πλατό του J2US με την πρόταση γάμου του Σεβδίκαλη στη Σοφία Κουρτίδου!

Μία μεγάλη έκπληξη έκρυβε πολύ καλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Σεβδίκαλης για την αγαπημένη του Σοφία Κουρτίδου, καθώς είχε σχεδιάσει να της κάνει πρόταση γάμου στο πλατό του J2US!

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης, λίγο μετά την ερμηνεία του τραγουδιού τους στο διαγωνιστικό κομμάτι του J2US τραγούδησε ένα υπέροχο τραγούδι στα αγγλικά στην αγαπημένη του και τής πέρασε ένα μονόπετρο στο χέρι, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

J2US-Υποκλίθηκε το κοινό στον Γιάννη Σεβδικαλή που έδειξε τα πρόσθετα μέλη του–«Είναι υπερανθρώπινο»

kourtidou-sevdikalis-2.jpg

Η συγκεκριμένη στιγμή συγκίνησε τους πάντες, με τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου να κρατιούνται από το χέρι και να κλαίνε συγκινημένες για την μεγάλη αγάπη που μοιράζονται αυτά τα δύο παιδιά.

goneis-sevdikali.jpg

Οι γονείς του Γιάννη Σεβδίκαλη

Όσο για τη Σοφία Κουρτίδου, έτρεμε από ευτυχία και έκλαιγε σαν μικρό παιδί ενώ όταν είπε το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της, γονάτισε και τον αγκάλιασε, δείχνοντας πραγματικά συγκινημένη αλλά συγχρόνως και πολύ ευτυχισμένη.

goneis-sofias-kourtidou.jpg

Οι γονείς της Σοφίας Κουρτίδου.

Από κάτω παρακολουθούσαν και οι γονείς τους, οι οποίοι και τους έδωσαν την ευχή τους για μία ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη, όπως αυτή που μοιράζονται ήδη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved