Κουρτίδου-Σεβδικαλής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου στο πλατό του J2US!
Showbiz

Κουρτίδου-Σεβδικαλής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου στο πλατό του J2US!

Μία πραγματικά πολύ συγκινητική στιγμή ήταν αυτή που παρακολουθήσαμε ως τηλεθεατές χθες το βράδυ (25/5) όταν ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε στο live του J2US πρόταση γάμου στη σύντροφό του Σοφία Κουρτίδου.

Εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό και αμέσως έβαλε τα κλάματα όταν διαπίστωσε ότι εκείνος τής είχε ετοιμάσει κάτω από άκρα μυστικότητα μία πολύ τρυφερή έκπληξη προκειμένου να της ζητήσει να τον παντρευτεί.

Κλαίγανε όλοι στο πλατό του J2US με την πρόταση γάμου του Σεβδίκαλη στη Σοφία Κουρτίδου!

j2us_gr_1716668046_3375978720776146413_29711293110.jpg

Με δάκρυα στα μάτια, η όμορφη τραγουδοποιός του είπε το μεγάλο «ναι», κάνοντας όλους όσοι βρίσκονταν στο πλατό να συγκινηθούν ιδιαίτερα. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C7Z3xCJoa-c/

Στις πρώτες δηλώσεις τους μετά την live πρόταση γάμου στο J2US, οι δύο ερωτευμένοι δεν έκρυψαν την απόλυτη ευτυχία που βιώνουν και μοιράζονται.

Μιλώντας στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι η Σοφία Κουρτίδου σχολίασε συγκινημένη: «Με το που τον βλέπω να κάνει βήματα πίσω, κατάλαβα αμέσως τι γινόταν, έτρεμαν τα χέρια μου, η καρδιά μου. Το πραγματικό διαμάντι είναι εκείνο που έχω δίπλα μου». Από την πλευρά του ο Γιάννης Σεβδικαλής σημείωσε:

«Το είπα σε κάποια από τα παιδιά της παραγωγής πώς σκεφτόμουν να κάνω την πρόταση γάμου, μόνος μου το είχα στο μυαλό μου. Ο Νίκος Κοκλώνης παρόλο που έβλεπε κάποιες κινήσεις, δεν ήξερε τίποτα. Εγώ διάλεξα το δαχτυλίδι».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved