Άννα Πρέλεβιτς: Ενοχλημένη με τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες της με μαγιό - Απογοητεύτηκα!
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: Ενοχλημένη με τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες της με μαγιό - Απογοητεύτηκα!

Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στο Happy Day για τον έγγαμο βίο με τον Νικήτα Νομικό αλλά δεν δίστασε να εκφράσει και την ενόχλησή της με κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό που κυκλοφόρησαν από παραλία.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Νικήτας είναι και ο καλύτερός μου φίλος, οπότε του τα λέω όλα. Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο άντρας μου, οπότε δε μπορώ να έχω κανένα μυστικό από εκείνον. Είμαστε πολύ καλά, ερωτευμένοι, οπότε όλα κυλάνε νεράκι. Κλείσαμε και έναν χρόνο έγγαμου βίου. Χαίρομαι πολύ, γι’ αυτό το λέω.

Πρέλεβιτς-Νομικός: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο τους, στην πρώτη επέτειό τους - «Σε λατρεύω»

Photo-by-Anna-Prelevic-Nomikou-on-May-01-2024.-May-be-an-image-of-1-person-sarong-sundress-beach-ocean-and-coast..jpg

Πέρασε πολύ γρήγορα αυτός ο χρόνος, είναι σημαντικό, απλά φαντάζομαι ότι στα 10-20 χρόνια θέλει περισσότερη δουλειά. Συγκινούμαι γιατί νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο και που ταιριάξαμε τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας μετά τον γάμο, απλά χαίρομαι που τον συστήνω και λέω “ο σύζυγός μου”. Καμιά φορά μου ξεφεύγει και λέω, “το αγόρι μου” ή λέω, “με περιμένει το αγόρι μου”. Αλλά, είναι ωραίο κι αυτό, να συνεχίζεις να τον βλέπεις σαν το αγόρι σου. Μου αρέσει όταν λέω, “σύζυγος”. Χαίρομαι πολύ».

Photo-by-Anna-Prelevic-Nomikou-on-January-10-2024..jpg

Όσον αφορά τις φωτογραφίες της με μαγιό από ιδιωτική παραλία, η Άννα τόνισε: «Δε μου άρεσε που με έβγαλαν παπαρατσίστικες φωτογραφίες με μαγιό. Ειδικά με μαγιό. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι λίγο απογοητεύτηκα. Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, για να έχω την ηρεμία μου και να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία – γιατί εμένα δε μου κάνουν ποτέ επεξεργασία – είπα “γιατί”. Πήγα κάπου να ηρεμήσω και τελικά κάποιος με έβγαζε φωτογραφίες. Με ενόχλησε αυτό».

prelevits136.jpg

Δείτε το απόσπσμα παρακάτω από το Happy Day

Σαν σήμερα έγιναν γάμοι! Μουζουράκης, Πρέλεβιτς και Συρίγος γιορτάζουν την επέτειό τους!

Μπάνε Πρέλεβιτς: Ο γάμος και η πατρότητα σε μικρή ηλικία, το «ξύλο» με τον Γκάλη και ο Ιωαννίδης

Άννα Πρέλεβιτς: Ο λόγος που θέλει να ξαναφορέσει νυφικό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved