Αποκλειστικό: Ντενίση & Καγιά σε εμφανίσεις-μάθημα διαχρονικής κομψότητας και φινέτσας!
Μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη του λόγου και στην προσφορά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τέχνης & Λόγου «Νίκη Παπαθεοχάρη», με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Τολμηρές Ανθεκτικές Γυναίκες» της Ελένης Παλυβού-Μπούση.
Το έργο αποτελεί έναν φόρο τιμής στη γυναικεία αντοχή και τόλμη, όπως τις έχει βιώσει και εμπνευστεί η συγγραφέας μέσα από την πολυετή πορεία της στον χώρο της κοινωνικής προσφοράς.
Παρουσίαση βιβλίου: Μιμή Ντενίση και Βίκυ Καγιά σε μία βραδιά με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα

Την εκδήλωση παρουσίασε η Βίκυ Καγιά, η οποία εντυπωσίασε με την κομψότητα της, καθώς για την εμφάνιση της επέλεξε ένα λευκό πουά μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι. Με άνεση και σιγουριά, υποδέχθηκε το κοινό και έδωσε τον δικό της παλμό στη βραδιά.
Η Μιμή Ντενίση, από την άλλη, εντυπωσίασε με ένα μωβ πουά φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ροζ τσάντα και nude γόβες. Η διαχρονική της κομψότητα και η θεατρική της αύρα έκαναν την εμφάνισή της να ξεχωρίσει, αποδεικνύοντας γιατί παραμένει μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στον χώρο του πολιτισμού.

Στην παρουσίαση μίλησαν προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού και της επιστήμης, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στο Hippocratic Cancer Research Foundation for Northwestern Hospital, στηρίζοντας την έρευνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη γυναικεία δύναμη και προσφορά, με τις δύο λαμπερές παρουσίες να δίνουν το δικό τους στίγμα μέσα από το κύρος και το στυλ τους.
Δείτε στην παρακάτω gallery ακόμα περισσότερες φωτογραφίες:
Η Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του βιβλίου με λευκό πουά μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι
Με φυσικότητα και σιγουριά κέρδισε το κοινό με την παρουσίασή της
Η Βίκυ Καγιά απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται fashion icon.
Η Μιμή Ντενίση σε μωβ πουά φόρεμα, με ροζ τσάντα και nude γόβες
Η Μιμή Ντενίση εντυπωσίασε με την κομψότητά της σε μια βραδιά αφιερωμένη στη γυναικεία δύναμη.
Η Μιμή Ντενίση με look που συνδύαζε θηλυκότητα και κλασική κομψότητα.
Με μωβ πουά φόρεμα και αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις, η Μιμή Ντενίση τράβηξε τα φλας.
Ελένη Παλυβού-Μπούση
Η Ελένη Παλυβού-Μπούση με τον σύζυγό της Τζίμη Μπούση, τον Γιάννη Βίτσα και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.
Διαβάστε επίσης:
H βιογραφική ταινία για τον Μπρους Σπρίνγκστιν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης
Τιμητική διάκριση για τον Κόλιν Φάρελ στο 21ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης
Ελληνικό χρώμα στο Karlovy Vary– Ο Έλληνας χορευτής που ξεχώρισε στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου
