Πενήντα – Πενήντα: Πωλείται το σπίτι του Παύλου & της Ειρήνης στην Καστέλα & αυτή είναι η τιμή!
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σπίτι του «Παυλίτου» και της «Ειρήνης» στη σειρά του MEGA «Πενήντα - Πενήντα»;
Ήταν μία πανέμορφη κατοικία στην Καστέλλα του Πειραιά, με μία εκπληκτική θέα στο λιμάνι. Ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς υποδυόταν τον Παύλο και η Βάνα Ραμπότα την Ειρήνη και υποδέχονταν στο υπέροχο σπίτι τους τους φίλους τους.
Αυτό το σπίτι λοιπόν σήμερα πωλείται!

Η υπέροχη μονοκατοικία στην Καστέλα αναζητά αγοραστή, ο οποίος θα την αποκτήσει με 4.000.000 ευρώ (8.000,00 € / τ.μ)

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση «πρόκειται για μονοκατοικία των 500 τ.μ., η οποία αναπτύσσεται σε πέντε επίπεδα με έντονη την αίσθηση ιδιωτικότητας και αυτονομίας σε όλους τους ορόφους.

Κάθε επίπεδο διαθέτει σαλόνι, κουζίνα και master υπνοδωμάτιο. Συνολικά διαθέτει 4 σαλόνια, 3 κουζίνες, 6 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα 2 master en-suite, και το 1 με walk-in closet, 4 μπάνια, εκ των οποίων τα 2 με jacuzzi, 1 μπάνιο επισκεπτών, 1 τζάκι.
Διαβάστε επίσης:
Βάνα Ραμπότα: «Δεν μ' ενδιαφέρει αν παίζεται ξανά ή όχι η σειρά 50-50»
Μαρία Ανδρούτσου: Η Ξανθίππη από το «50 – 50» φέρνει νέο κύμα καύσωνα με το αποκαλυπτικό της μαγιό!
50-50: Χαμός στο Twitter για την επανάληψη της σειράς–«Μου αρέσει, τα άλλα είναι δουλειά Εισαγγελέα»