Μαρία Μαζωνάκη: «Με έχει μπλοκάρει από παντού, του έστειλα μήνυμα για την επέμβαση της μάνας μας»
Showbiz

Μαρία Μαζωνάκη: «Με έχει μπλοκάρει από παντού, του έστειλα μήνυμα για την επέμβαση της μάνας μας»

Φαίνεται πως βαθαίνει η οικογενειακή κρίση με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα μέλη της οικογένειάς του.

Η μητέρα του τραγουδιστή νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας εδώ και λίγες ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την οικογένεια λόγω της νοσηλείας, των μηνύσεων και των δικαστικών διαφορών που προέκυψαν.

Μαζωνάκης: Ο εφιάλτης της παρακολούθησης και οι καταγγελίες, καιρό πριν, για άγνωστους εισβολείς

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μητέρα και η αδελφή του, Μαρία, είχαν ζητήσει τον ακούσιο εγκλεισμό του Γιώργου, ενώ εκείνος έχει μηνύσει την οικογένεια (συμπεριλαμβανομένης της Μαρίας) για ψευδείς καταθέσεις και συκοφαντική δυσφήμηση.

2014012114301008180mazonakismetisaderfestoy20012014.jpg

Με τις αδελφές του Βάσω και Μαρία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Μαρία Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε τις προσπάθειές της να στείλει μήνυμα στον αδελφό της Γιώργο. Όπως είπε:

«Το μήνυμα για την επέμβαση της μητέρας μας το έστειλα μέσω Instagram γιατί εδώ και περίπου έναν χρόνο με έχει μπλοκάρει από παντού και επειδή ξέρω ότι το διαχειρίζεται ο ίδιος και άλλοι αλλά κυρίως ο ίδιος, γι’ αυτό το έστειλα εκεί. Γιατί ήθελα να ξέρει, δεν ήθελα αν συμβεί κάτι να γυρίσει και να μου πει «γιατί δεν μου είπατε κάτι». Δυστυχώς ο Γιώργος παρά το ότι ενημερώθηκε, δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί μας. Ούτε άμεσα ούτε μέσω τρίτου. Και δεν περίμενα κιόλας να επικοινωνήσει… Ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τον Γιώργο που από τη μία μου είναι ευχάριστο γιατί αγαπάνε τον αδελφό μου, αγαπάνε το αίμα μου αλλά από την άλλη ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει. Τι να του πεις αυτού του κόσμου; Δεν μπορώ να τους κακολογήσω… »

Με άλλα λόγια, η Μαρία επισημαίνει ότι, παρά το γεγονός πως ενημέρωσε τον Γιώργο Μαζωνάκη για την επέμβαση της μητέρας τους μέσω Instagram — λόγω του ότι αυτός την έχει μπλοκάρει —, δεν έλαβε καμία αντίδραση. Ούτε απευθείας επικοινωνία ούτε μέσω τρίτου προσώπου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved