NDPPHOTO
Πλούταρχος - Φερεντίνος - Βλάχος - Δαρμουσλή: Οι εμφανίσεις που τράβηξαν όλα τα βλέμματα!
Ο φωτογραφικός φακός έκανε… βόλτες στη Γλυφάδα και το κέντρο της Αθήνας και «τσάκωσε» αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz σε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.
Πρώτος εθεάθη ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος απόλαυσε μια casual έξοδο στα νότια προάστια. Με total black look και χαλαρή διάθεση, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε τις αγορές του και περπάτησε στους δρόμους της Γλυφάδας, τραβώντας, όπως πάντα, τα βλέμματα.
Οι σύζυγοι Πλούταρχου-Γονίδη & η Ελεονώρα με τον Κωνσταντίνο Κακοσαίο στον μπαμπά & την αδερφή τους
Ο Γιάννης Πλούταρχος σε χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα
All black και πάντα stylish.
Ο Πλούταρχος με total black look κλέβει τις εντυπώσεις.
Ο Πλούταρχος σε μία από τις πιο αυθόρμητες εμφανίσεις του.
Τράβηξε όλα τα βλέμματα!
Πηγή: NDPPHOTOΛίγες ώρες αργότερα, στο κέντρο της Αθήνας, ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό στέκι. Ο αγαπημένος παρουσιαστής απόλαυσε ένα ευχάριστο βράδυ, χαμογελαστός και χαλαρός, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα του μαγαζιού.

NDPPHOTO
Στο ίδιο μαγαζί έκανε εμφάνιση και η Μάρα Δαρμουσλή, εντυπωσιακή όπως πάντα, με ένα τολμηρό και άκρως θηλυκό outfit που τράβηξε όλα τα φλας.

NDPPHOTO

NDPPHOTO
Ακολούθησε ο Πάνος Βλάχος, που απόλαυσε κι εκείνες τη βραδινή του έξοδο, επιλέγοντας low profile στιλ, αλλά πάντα με άψογη παρουσία.

NDPPHOTO

NDPPHOTO
Διαβάστε επίσης:
Γονίδης για την οικονομική καταστροφή του: Δε θέλω να χρωστάω, δεν μπορώ να ντρέπομαι...
Γονίδης: «Άκουσα μία φωνή στον ύπνο μου. Τους είπα μου μίλησε ο Θεός – Λένε “πάει τρελάθηκε αυτός”»
Σταμάτης Γονίδης - Γιάννης Πλούταρχος: Δείπνησαν μαζί σε γνωστό στέκι μετά την... "παρεξήγηση"!