Showbiz

Σοφία Πανάγου: Οι βόλτες της Όλγας Χαμπέα από το «Σόι» στη στολισμένη για Χριστούγεννα Αθήνα

Με άρωμα Χριστουγέννων και χαμόγελο, η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Πανάγου απαθανατίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνοντας τις βόλτες της σε ένα από τα πιο γνωστά χριστουγεννιάτικα χωριά της πόλης.

Ανάμεσα σε φωτεινά στολίδια, ξύλινα σπιτάκια και γιορτινές μελωδίες, η ηθοποιός έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, μπαίνοντας για τα καλά στο πνεύμα των ημερών.

Σοφία Πανάγου: Πώς είναι σήμερα η «Ναταλία» του 50-50; 19 χρόνια μετά & πιο λαμπερή από ποτέ!

Η Σοφία Πανάγου τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών, όπως ήταν φυσικό. Χαμογελαστή, έκανε τη βόλτα της, χαζεύοντας το σκηνικό και ο φακός του gossip-tv ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της Αθήνας, γεμάτο μυρωδιές από ζεστό κρασί και γλυκά, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για αυτές τις στιγμές ξεγνοιασιάς.

Διαβάστε επίσης:

Πανάγου: «Αγωνιώ αν θα καταφέρω να έχω ένα παιδί υγιές ψυχικά και σωματικά για να αλλάξει τον κόσμο»

Πανάγου: Η τηλεοπτική κόρη του Φιλιππίδη μιλάει πρώτη φορά για την απαγόρευση προβολής του 50-50

Θύμα κλοπής η Σοφία Πανάγου - Η έκκληση από τα social media!

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved