Eurovision 2026-Good Job Nicky: «Κουβαλάω τον θρύλο! Θέλω να τιμήσω τη χώρα όπως ο πατέρας μου»
Οι 28 καλλιτέχνες που διεκδικούν το εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2026 παρουσιάστηκαν επίσημα απόψε 4/1 στο κοινό μέσα από την τηλεοπτική βραδιά «Sing for Greece», με οικοδέσποινα τη Μπέττυ Μαγγίρα.
Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχώρισαν βρίσκεται και ο Good Job Nicky, ο οποίος συμμετέχει με το τραγούδι «Dark Side of the Moon». Ο νεαρός καλλιτέχνης, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα του και στη διαδρομή του στη μουσική.
Ο Good Job Nicky στάθηκε στη σημασία που είχε για εκείνον το παράδειγμα και η πορεία του Γιάννη Πάριου. Η συμμετοχή του στον εθνικό τελικό αποτελεί μια σημαντική εμπειρία και πρόκληση για την καλλιτεχνική του εξέλιξη.
Eurovision 2026: Ιδού η σειρά εμφάνισης των 28 υποψηφίων στον Α’ και στον Β’ Ημιτελικού

«Κουβαλάω τον θρύλο! Θέλω κι εγώ να τιμήσω τη χώρα όπως την τίμησε και ο ίδιος. Δεν θα έλεγα ότι κουβαλάω βάρος, αλλά μια ωραία ευθύνη απέναντι στη μουσική και μου αρέσει αυτό», είπε για τον Γιάννη Πάριο ο Good Job Nicky.
«Το τραγούδι μιλά για τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Για έρωτες που θέλουν ταχύτητα. Αν είσαι ερωτευμένος με κάποιον ή κάποια, δεν θέλει χρόνο, θέλει ταχύτητα. Πρέπει να πέσει με τα μούτρα», πρόσθεσε ο νεαρός καλλιτέχνης.
Διαβάστε επίσης:
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 28 υποψήφια τραγούδια του Εθνικού Τελικού
Eurovision: Οι φαν ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές - Ποια ελληνικά τραγούδια ξεχώρισαν;
Eurovision 2026: Η πρώτη διαγωνιζόμενη που αποσύρει τη συμμετοχή της από το Sing for Greece
