Φαίη Σκορδά: «Τρομοκρατήθηκα... λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ»
Showbiz

Φαίη Σκορδά: «Τρομοκρατήθηκα... λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ»

Στο επικείμενο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα αναφέρθηκε μέσα από το «Buongiorno» η Φαίη Σκορδά, περιγράφοντας στον αέρα της εκπομπής την εντυπωσιακή οργάνωση που έχει γίνει για την τελετή.

Η παρουσιάστρια του MEGA στάθηκε στην ιδιαίτερα αναλυτική προετοιμασία που έχει πραγματοποιηθεί για το μυστήριο, τονίζοντας πως κάθε λεπτομέρεια έχει προγραμματιστεί με ακρίβεια.

Σκορδά: Συγκινημένη στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής του «Buongiorno» - Το τραγούδι που επέλεξε

skorda1.jpg

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, η έκταση των οδηγιών και των επιλογών την εντυπωσίασε, φτάνοντας να τη σχολιάσει με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, συνδέοντάς το και με τις δικές της σκέψεις γύρω από τον γάμο της.

«Μιλάμε για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου. Έχουν κάνει -μόνο τις οδηγίες που διάβαζα- τέτοια προετοιμασία… Έκανα 10 λεπτά για να διαβάσω τις οδηγίες και τις επιλογές. Τι θα γίνει την Παρασκευή και τι ώρα. Τρομοκρατήθηκα και λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ», είπε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά.

Σκορδά-Λίγο πριν από το τελευταίο Buongiorno συγκινεί η ανάρτηση της αρχισυντάκτριας, Κατερίνας Πόθα

Ρούλα Κορομηλά: Η ανάρτηση για τη Φαίη Σκορδά: «Αυτά μου έλεγε ο πατέρας μου πριν φύγει...»

Καινούργιου: Θορυβήθηκα με το "κόψιμο" της Φαίης. Σκέφτομαι ότι του χρόνου μπορεί να συμβεί σε μένα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved