«Έφυγε» η Elizabeth Taylor
Showbiz

«Έφυγε» η Elizabeth Taylor

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 79 ετών άφησε το μεσημέρι η Elizabeth Taylor.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην λιτή ανακοίνωση της εκπροσώπου της θρυλικής ηθοποιού, η Taylor υπέστη ανακοπή ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες με πρόβλημα στην καρδιά. Εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Ο εκπρόσωπος της δήλωσε πως η μεγάλη σταρ του κινηματογράφου «έφυγε» ήρεμα από τη ζωή, ενώ δεν έκρυψε τη λύπη του αφού, όπως είπε, «Αν και αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες με την υγεία της, η κατάσταση της είχε σταθεροποιηθεί το τελευταίο διάστημα και όλοι πιστεύαμε πως θα τα κατάφερνε να επιστρέψει σπίτι».

"Η μητέρα μου ήταν μία εξαιρετική γυναίκα η οποία έζησε στο φουλ με πάθος και πολλή αγάπη", ανέφερε ο γιος της Michael Wilding.

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε η συνεργάτης της, Sally Morrison: «Δίπλα της ήταν τα παιδιά της, Michael Wilding, Christopher Wilding, Liza Todd και Maria Burton».
Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στα μέσα της εβδομάδας. Η οικογένειά της ζήτησε αντί για λουλούδια, τα χρήματα να δοθούν σε δωρεά του ιδρύματος που δημιούργησε η ίδια ενάντια του AIDS, ενώ όσοι θέλουν να στείλουν τα δικά τους προσωπικά μηνύματα, μπορούν να το κάνουν στην επίσημη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook.




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved