Showbiz

Ξεσπά η μητέρα του τραγουδιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος: "Να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου"

Gossip-tv Team

Δέκα μήνες πέρασαν από τον τραγικό χαμό του 20χρονου Ραφαήλ Μιχαήλ Μαλλέα.

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Το άψυχο κορμί του ήταν κρεμασμένο από το κλιματιστικό και το είδε το επόμενο πρωί, μία γειτόνισσα η οποία και ενημέρωσε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και εκείνος με την σειρά του τις Αρχές.

Η οικογένεια του παιδιού, από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψε ότι πρόκειται για αυτοκτονία και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια.

«Έκανα έρευνα για τον θάνατο του γιου μου, βρήκα στοιχεία και ο εισαγγελέας άνοιξε την υπόθεση» είπε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η μητέρα του.

«Μου σκοτώσανε τον άγγελό μου… Μου τον πήρανε για πάντα. Το μωρό μου το βρήκανε κρεμασμένο. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, όποιος ξέρει κάτι, ποιός το έκανε, ποιός φταίει, ποιός του πήρε τη ζωή, ποιός μου πήρε τον άγγελό μου, ποιός σκότωσε τον άγγελό μου, ποιός μου πήρε το μωρό μου, οποιοδήποτε ξέρει κάτι, ας με πάρει τηλέφωνο, ας μου στείλει μήνυμα, κάτι… πρέπει να μάθω, σας παρακαλώ!» είχε γράψει τότε η μητέρα του στο facebook.

Μιλώντας στην Ζήνα Κουτσελίνη ανέλυσε όλες τις παραλείψεις που γίνανε από την πλευρά της αστυνομίας από την στιγμή που ανακαλύψανε το πτώμα του γιου της μέχρι σήμερα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω όλα όσα αποκάλυψε η μητέρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved