Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: Η βάφτιση του 19 μηνών γιού του και το όνομα – έκπληξη!

Gossip-tv Team

Στην απίθανη αστυνομική κωμωδία «Όταν σβήνουν τα φώτα» πρωταγωνιστεί τη φετινή θεατρική σεζόν ο Κρατερός Κατσούλης.

Λίγο πριν σβήσουν τα φώτα λοιπόν πάνω στη σκηνή και ξεκινήσει το έργο, ο ηθοποιός μιλά στο gossip-tv.gr μέσα από το καμαρίνι του στο θέατρο Πειραιώς 131.

Μας μιλά για τη σχέση με τα παιδιά του, τις προτάσεις που είχε, γιατί επέλεξε να πει «ναι» στην εκπομπή και να απορρίψει έναν ρόλο ενώ μας αποκαλύπτει πότε θα γίνει η βάφτιση και ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στον 19 μηνών γιο τους.

«Στη σκηνή γίνεται χαμός. Γίνονται και δεν γίνονται φόνοι, γίνονται παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, δολοπλοκίες, συνομωσίες και τελικά βρίσκεται η λύση του μυστηρίου»

-Όταν μια υπόθεση περιπλέκεται τόσο πολύ -όσο στη παράσταση- στην προσωπική σου ζωή τι κάνεις;
«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό στη προσωπική μου ζωή. Όχι, Παναγιά μου. Καλό είναι να λύνονται αυτά και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις γιατί μετά μεγαλώνουν και μας πνίγουν»

-Ο κόσμος πόσο εξοικειωμένος είναι με τέτοιου είδους κωμωδίες;
«Είναι αρκετά. Την τελευταία πενταετία στην Ελλάδα ο κόσμος πλέον έχει εξοικειωθεί, δεν του είναι ούτε άγνωστο, ούτε περίεργο αυτό το είδος, ίσα ίσα νομίζω ότι του αρέσει κιόλας. Η ζωή μας έχει πολύ χιούμορ, όταν το θυμάται»

-Χρόνια κρίσης. Το χιούμορ τι ρόλο παίζει στη ζωή μας;
«Καταλυτικό, καθοριστικό, απόλυτο και μοναδικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσεις τη ζωή χωρίς χιούμορ. Ειδικά όταν είναι δύσκολη. Νομίζω ότι αν έχουμε ένα όπλο αυτό είναι το χιούμορ»

-Παρουσίαση, θέατρο, τηλεόραση… Πού αισθάνεσαι καλύτερα;
«Αισθάνομαι πολύ καλά όταν είμαι με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους και τους αρέσει αυτό που κάνουν, αλλά εκτός τούτου το θέατρο είναι ο τόπος μου, η αφετηρία μου, η αρχή μου»

-Θα σου άρεσε να κάνεις ένα τηλεπαιχνίδι;
«Στο παρελθόν είχα κάνει και τηλεπαιχνίδια και είχαν πάει και πολύ καλά. Ναι, είναι κάτι που με αφορά, με χαρά θα το έκανα»

-Είναι η επαφή με τον κόσμο;
«Είναι το παιχνίδι το ίδιο. Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω»

-Ενώ κάνεις μια εκπομπή η οποία έχει στοιχεία gossip και η Κατερίνα έγινε γνωστή στην τηλεόραση από τέτοιου είδους εκπομπές, σε βλέπουμε λίγο διστακτικό με το gossip
«Δεν είμαι απλά έχω μια άποψη, έναν τρόπο και μια αισθητική και ότι κάνω το κάνω μέσα από αυτή. Δεν μπορώ να γίνω άλλος. Δεν μου αρέσει να προσβάλω, ούτε η Κατερίνα είναι έτσι, ούτε η εκπομπή μας είναι έτσι. Σε ένα πράγμα που διαφέρει η εκπομπή μας, είναι αυτό. Έχει όλη την πληροφορία και μια από τις διαφορές μας είναι αυτή»

-Τα νούμερα σε ενδιαφέρουν;
«Ναι, βέβαια, τηλεόραση κάνουμε. Τα νούμερα τα κοιτάς πάντα, είναι μια ένδειξη. Τις ενδείξεις λοιπόν τις κοιτάς και τις μελετάς σύμφωνα με έναν τρόπο. Αν αυτός ο τρόπος είναι υγιής τότε και η κατάσταση είναι υγιής, αν όχι είναι μια περίεργη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εκπομπή ή ακόμη και σίριαλ που να μην κοιτούν τα νούμερα. Αφού όλοι τα κοιτάνε, τα κοιτάς κι εσύ. Απλώς είναι το πώς τα κοιτάς και τι συμπεράσματα βγάζεις και τι μπορεί να γίνει μετά»

-Τι άλλο παρακολουθείς στην τηλεόραση;
«Τίποτα. Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω, αποσπασματικά μόνο, όταν ξεκινάνε τα σίριαλ και οι εκπομπές, μήπως μπορέσω να έχω μια άποψη που πάντα χρειάζεται. Το λέω όμως, ότι το έχω δει αποσπασματικά για να είμαι δίκαιος»

-Θα έλεγες ξανά «ναι» σε μια πρόταση για σίριαλ, όπως αυτή των «Συμμαθητών» που πήγε εξαιρετικά;
«Είχα πρόταση να είμαι στα «Χωρισμένα παλικάρια» αλλά δεν μπορούσα να τα κάνω και τα δυο. Έπρεπε να επιλέξω και επειδή είχε προηγηθεί η πρόταση του Star και επειδή ήταν να είμαστε και μαζί με την Κατερίνα σε αυτό και κάτω από αυτή την συνθήκη πήγα εκεί αλλιώς θα ήμουν στη σειρά γιατί ο Βασίλης Θωμόπουλος που είχε προτείνει και το θεατρικό που κάνουμε»

-Πώς είναι να συνεργάζεται κανείς με τη σύντροφο του;
«Απλό, όπως και το να είναι μαζί με τη σύντροφο του, δεν έχει διαφορά. Το πεδίο αλλάζει. Αν έχεις καλή σχέση σε ένα πράγμα, την έχεις παντού»

-Πώς είναι η ζωή στο σπίτι με δυο γυναίκες κι έναν πιτσιρικά;
«Βασικά είναι με δυο μικρά παιδιά γιατί είναι πανικός. Η κόρη μου τώρα πια έχει μεγαλώσει, πηγαίνει σχολείο. Έχει μια άλλη συνθήκη και μια άλλη ρουτίνα. Ο πιτσιρικάς όμως είναι πολύ πιτσιρικάς ακόμη, οπότε επικρατεί ένας μικρός πανικός στο σπίτι»

-Όταν επιστρέφεις στο σπίτι, ποια είναι εκείνη η στιγμή που θέλεις να απολαύσεις με τα παιδιά σου;
«Θα μου άρεσε να αράξουν στην αγκαλιά μου αλλά αυτό δεν συμβαίνει γιατί η κόρη μου κάθεται στην αγκαλιά μου και ο πιτσιρικάς μόλις με δει, με χαιρετάει με πάρα πολύ χαρά αλλά μετά από δέκα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται, γιατί θέλει να τρέξει, να παίξει, να κυνηγηθεί»

-Τρίτο παιδί θα έκανες; Αντέχεις;
«Όχι. Εδώ δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα με δυο, νομίζω πως το τρίτο τώρα πια είναι δύσκολο. Δεν βγαίνει, δεν βγαίνουν οι ώρες. Θα το ήθελα όμως, αγαπάω πολύ τα παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευλογία, μεγάλη χαρά και μεγάλη τύχη. Ότι σημαντικότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ανθρώπου».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα μας αποκάλυψε για τη βάφτιση και το όνομα του γιου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved