Showbiz

Δημήτρης Αρβανίτης: Ο σκηνοθέτης των τηλεοπτικών επιτυχιών σκηνοθετεί το γιο του

Gossip-tv Team

Τραγουδάει «Για Πάντα» και κλέβει τις εντυπώσεις.

Τη «σφραγίδα» του στο νέο music video του γιου του βάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο σκηνοθέτης πολλών επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών!

Ο Lil ArVa, κατά κόσμον Γιώργος Αρβανίτης, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Για Πάντα», από την Panik Records και μεταξύ των συντελεστών είναι και ο πατέρας του. Ο ίδιος ο ArVa έγραψε την μουσική και τους στίχους του ιδιαίτερου κομματιού μαζί με τον iLLEOo, ενώ τη σκηνοθεσία του video υπογράφουν ο πατέρας του, Δημήτρης και ο Λάζαρος Παρασκευαΐδης.

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, ο ArVa έχει δείξει πως είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης: συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Εραστής Δυτικών Προαστίων» και «Η Ζωή Της Άλλης»), έχει δικό του κανάλι στο YouTube το οποίο έχει εκατομμύρια προβολές, ενώ στην μουσική του διαδρομή έχει κάνει live concerts σε Αγγλία και Αμερική και επιτυχημένες συνεργασίες όπως με τους Locomodo, Τiny Jackal και Otherview. Το «Για Πάντα» είναι το τραγούδι που παρουσιάζει μετά το «Bang!», στο video του οποίου συμμετείχαν 40 άνθρωποι από το χώρο της μουσικής και του θεάματος και το «Η Μηχανή Του Χρόνου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved