Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Η απίστευτη ατάκα όταν ρώτησαν τη Σοφία του αν θα του πατήσει το πόδι στο γάμο

Gossip-tv Team

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Τον Ιούνιο θα παντρευτούν και ο Στράτος, όπως είναι γνωστό, θέλει να χορέψει με τους καλεσμένους του συρτάκι, όπως ακριβώς και ο Άλαν Μπέιτς με τον Άντονι Κουίν στον θρυλικό «Αλέξη Ζορμπά».

Στην παραλία του Σταυρού, στα Χανιά της Κρήτης, θα αναβιώσουν σκηνές-σταθμοί στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, μόνο που αυτή τη φορά πρωταγωνιστές θα είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου και η όμορφη αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα στην πιο όμορφη στιγμή τους, την ημέρα του γάμου τους.

«Το μυστήριο θα γίνει σε κλειστό κύκλο, αλλά στη συνέχεια το γλέντι θα φιλοξενηθεί στην ίδια παραλία όπου είχε γυριστεί η συγκεκριμένη σκηνή, όπου και θα είναι όλοι καλεσμένοι» είχε πει σε συνέντευξή του.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day τσάκωσε το ζευγάρι στην πρεμιέρα της παράστασης «Λωξάντρα» και ήθελε να μάθει πώς θα είναι το νυφικό. Όμως η Σοφία δεν μίλησε καθόλου γιατί ο Στράτος ήταν λαλίστατος και είπε πως το νυφικό της αγαπημένης του θα είναι πριγκιπικό.

«Η Σοφία θα βάλει τέσσερα νυφικά. Είμαι άπληστος στην ομορφιά… Στην αρχή θα είναι βασίλισσα και μετά θα ήθελα το νυφικό να έχει κάτι να το τραβάω και να βγαίνει κομμάτι κομμάτι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς…». Όταν η Σοφία ρωτήθηκε για το αν θα του πατήσει το πόδι, τότε ο Στράτος πετάχτηκε και είπε: «Θα κάτσω κάτω στην εκκλησία να με πατήσει ολόκληρο»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved