Showbiz

Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Το bachelor των μελλόνυμφων και η στιγμή που δάκρυσε ο γαμπρός! (videos)

Gossip-tv Team

Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Σήμερα στις 7,00 το απόγευμα, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έχουν δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής τους αφού παντρεύονται σε μία υπέροχη τοποθεσία στα Χανιά της Κρήτης.

Η Βάνα Μπάρμπα η οποία θα είναι και κουμπάρα του ευτυχισμένου ζευγαριού, λίγες μόλις ώρες πριν τον γάμο, μίλησε για το χθεσινοβραδινό bachelor party των μελλονύμφων που ήταν λίγο διαφορετικό σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε.

Γιατί απλούστατα, αντί νύφη και γαμπρός να είναι με τους φίλους τους και χωριστά να γλεντούν την τελευταία βραδιά τους ως εργένηδες, θέλησαν να το περάσουν μαζί με ένα μεγάλο πάρτι που είχε πολύ κέφι, ποτό, και γλέντι μέχρι το πρωί. Μάλιστα, ο Στράτος Τζώρτζογλου κατέληξε και στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει το ζευγάρι, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα μιας και στο γάμο θα παρευρεθούν πολλοί καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» αποκάλυψε και μία συγκινητική στιγμή που έζησε χθες στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, κάποια στιγμή χθες λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε στο παρακάτω video τι ακριβώς συνέβη στον αγαπημένο ηθοποιό που ντύνεται για δεύτερη φορά γαμπρός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved