Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Κι όμως αποκάλυψε on air τη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του πού και πότε συναντήθηκαν αλλά και τι είπαν!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα τη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Συναντηθήκαμε πέρυσι στο Μεγανήσι… Βρεθήκαμε και είπαμε «γεια»… Τι παραπάνω να πούμε; Να κάτσουμε να φάμε; Αφού δεν έχουμε τέτοια σχέση…» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στους συνεργάτες του.

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο σχολείο πηγαίναμε μαζί κάθε μέρα και γυρίζαμε μαζί στο σπίτι… ήμουν ο «προστάτης»… Δεν σημαίνει ότι επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά ότι είμαστε και φίλοι μεταξύ μας. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ από την τηλεόραση δεν έχω κανέναν φίλο, φίλοι μου είναι νορμάλ άνθρωποι εκτός τηλεόρασης…»!

Και δεν έμεινε εκεί… Για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι η Ελένη ήταν η πιο όμορφη της τάξης και όλα τα αγόρια ήταν ερωτευμένα μαζί της και ο ίδιος! Δείτε όλα όσα είπε για τη συνάντησή τους στο Μεγανήσι που κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει τον Αύγουστο με την οικογένειά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved