Showbiz

Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Αναστάτωσαν το Άργος γιορτάζοντας την 1η επέτειο γάμου

Gossip-tv Team

Σήμερα έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου και όπως υποσχέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα... έβαλε φωτιά στον ουρανό! 

Ο ηθοποιός λοιπόν τήρησε την υπόσχεσή του και αφού μαζί με τη γυναίκα της ζωής του απόλαυσαν μία υπέροχη μέρα στο Ναύπλιο, όταν βράδιασε, ο ουρανός στο Άργος έγινε πολύ φωτεινός, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί εκείνος στη σύζυγό του.

Δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα με το ζευγάρι να γιορτάζει τον ένα χρόνο κοινής πορείας και ευτυχισμένου γάμου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο από την μαγική αυτή στιγμή τους και έγραψε στη λεζάντα:

«Βάζοντας φωτιά στον ουρανό. Πυροτεχνήματα όπως το υποσχέθηκα στη Σοφία, στην κεντρική πλατεία του Άργους γιορτάζοντας την επέτειο του γάμου μας «1 χρόνος τρις-ευτυχισμένου γάμου με την Σοφία, γιατί η ευτυχία είναι ...επιλογή».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί σαν σήμερα πέρυσι στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων και κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι 3 φίλοι του ζευγαριού, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Αμέσως μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην παραλία του Ζορμπά, εκεί όπου είχε γυριστεί η χαρακτηριστική σκηνή όπου ο Άντονι Κουίν χορεύει το θρυλικό -πλέον- συρτάκι και έμαθε τους ξένους να λένε... ώπα!

Σήμερα λοιπόν ήταν μία ακόμα υπέροχη μέρα για το ζευγάρι που μάλλον θα συνεχίσει να γιορτάζει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία. Δείτε το ζευγάρι την ώρα που δεκάδες πυροτεχνήματα στολίζουν τον ουρανό στο Άργος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved