Showbiz

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε on air μετά τις κατηγορίες της Ευρυδίκης

Gossip-tv Team

Χαμός με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο μετά τις κατηγορίες της παίκτριας για bullying και απόπειρα ξυλοδαρμού.

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε σήμερα, 27 Οκτωβρίου στην εκπομπή, Ευτυχείτε και μίλησε για τις κατηγορίες της Ευρυδίκης: «Έχω ένα κόμπο στον λαιμό από χθες. Νιώθω πολύ άσχημα. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, όχι να πολεμήσω. Στο τρίτο live θα μου έλεγαν πως εγώ έφερα τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός γιατί να γίνει γνωστός με χτυπήματα κάτω από τη μέση.»!

Και υπογράμμισε ο τραγουδιστής: «Ήμασταν την Τρίτη στο στούντιο. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί και η πιανίστρια. Κάναμε το τραγούδι πρόβα και της είπα να μην τραγουδάει έτσι γιατί είναι τσιριχτή η φωνή της. Μου είπε να φύγω από εκεί και ότι θα μιλάει μόνο η Βικτώρια. Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια. Ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη εκεί… Έλεος. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή κάνει πρόβα μαζί μου. Αφού την έχω δείρει την Τρίτη με πήρε αγκαλιές και φιλιά; Την Κυριακή είπε πως θα ήθελε παρτενέρ τον Χολίδη. Μόλις τελείωσε η εκπομπή της είπα πως την έχω στηρίξει και με άδειασε. Της είπα «απλά μη μου ξαναμιλήσεις. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου»!

Και τόνισε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου: «Πήγα να ξεβαφτώ. Έχω μάρτυρες. Η ίδια κυρία κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ πως ήθελε να τη σκοτώσει. Όλοι θέλουμε να σκοτώσουμε την Ευρυδίκη. Εγώ πήγα να τραγουδήσω, όχι να χτυπήσω κανέναν. Βάλτε τις κάμερες να το δείτε. Εγώ είμαι πατέρας. Γιατί να χτυπήσω; Εγώ δε θέλω τέτοια λεφτά. Αν ζητήσει συγγνώμη θα κάνω πίσω»!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που μιλούσε στην εκπομπή, Ευτυχείτε, ο Τριαντάφυλλος λύγισε!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved