Showbiz

Τούνη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη επανασύνδεση με τον πρώην της

Gossip-tv Team

Ιωάννα Τούνη: Όσα ανέφερε για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη! Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks απάντησε και για τις συζητήσεις που είχε προκειμένου να συμμετάσχει στο φετινό Survivor.

«Όντως, με είχαν πάρει τηλέφωνο, υπήρξε επικοινωνία, αλλά δεν είχα φτάσει ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικό τρόπο. Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία, τους είπα ότι έχω δύο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους και δεν γίνεται να τα αφήσω όλα. Δεν με πειράζουν οι αντίξοες συνθήκες, ούτε η πείνα. Με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι».

Η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (εννοώντας τον Γιάννη Σιδεράκη)

«Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!» ανέφερε για τα προσωπικά της.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», είπε κλείνοντας το θέμα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved