Showbiz

Γερμανού: Νέα απάντηση για Μελά: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη γιατί είπα από που πίστευα»

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε νέα απάντηση στις δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά μέσα από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

Η άποψη του Ζαφείρη Μελά: «Είμαι και με τις δύο πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει “αν δεν την κουνήσεις την ουρά σου…”. Από τη άλλη μεριά είναι ότι υπάρχουν κι αυτού του είδους οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιέσουν καταστάσεις. Δεν περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς», δεν βρήκαν σύμφωνη τη Ναταλία που είπε στον αέρα της εκπομπής της τη γνώμη της!

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής βγήκε στην εκπομπή, «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων ζητούσε μία συγγνώμη από τη Ναταλία με την παρουσιάστρια να απαντά μέσα από την εκπομπή, Καλύτερα δεν γίνεται: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη, κύριε Μελά».

Η Ναταλία στην εκπομπή, «Ευτυχείτε» είπε:

«Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής. Δεν νομίζω ότι είχε κακή πρόθεση. Κάποιες φορές λέμε πράγματα εννοώντας άλλα πράγματα. Άλλα θέλουμε να πούμε και άλλα λέμε, θέλω να πιστεύω. Εγώ δεν ένιωσα την ανάγκη να πω συγγνώμη γιατί είπα από που πίστευα. Εκείνος από τη μεριά του είπε αυτό που πίστευε. Δεν είναι κακό πολλές φορές στη ζωή μας και στη δουλειά μας να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved