Showbiz

Σαλαγκούδη: Η μεγαλύτερη... κατινιά της, η ερωτική διάθεση στο Survivor και οι haters!

Gossip-tv Team

After Dark: Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο εξομολογητήριο της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για όλα. 

Η όμορφη παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι πήρε όλα τα κιλά που έχασε στο Survivor και πήρε άλλα τρία κιλά καθώς δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει.

«Τρώω ασταμάτητα και δεν ξέρω πώς θα το ελέγξω. Είμαι 3 κιλά συν από τότε που μπήκα στο παιχνίδι. Πήρα αυτά που έχασα και ακόμα 3», είπε ενώ αναφέρθηκε και στη μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει: «Είδα άλλα ενδιαφέρονται πράγματα γενικά. Έμαθα πράγματα για το παρελθόν που δεν ήξερα. Δεν με επηρέασε αλλά ήταν καλή αφορμή. Τα χρησιμοποιούσα υπέρ μου».

«Αν ήθελες να απομονωθείς στο Survivor και να κλάψεις ή να κάνεις άλλα πράγματα μπορούσες. Έκλαιγα πολύ συχνά εκεί» είπε όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε.

Στην ερώτηση με ποιον συμπαίκτη της θα προτιμούσε να κλειστεί σε ασανσέρ αν έπρεπε, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Γιώργος δεν ήταν από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τον Περικλή με όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακούω και μαθαίνω… Είχαμε έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τη δική μου εκδοχή».

Όσο για το αν έχει κάνει role play απάντησε ότι δεν έχει παίξει ποτέ σαν ηθοποιός. «Με ρούχα όχι. Δεν το έζησα ολοκληρωμένα. Δεν έχω κάνει με ρούχα. Δεν το έχω κάνει σωστά, λίγο πρόχειρα».

Σε ό,τι αφορά τους haters της και το χειρότερο μήνυμα που έχει πάρει ποτέ αποκάλυψε: «Ήταν πολύ άσχημο, έχει σχέση με θάνατο».

Είχε φλερτ στο Survivor; Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν είχα καμία ερωτική διάθεση. Στην κόκκινη ομάδα δεν υπήρχε κάτι».

Όσο για το πόσο βαθμολογεί τον εαυτό της σε ό,τι αφορά τα αγωνίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχτηκε ότι βαθμολογεί τον εαυτό της με... 2.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved