Showbiz

«Χείμαρρος» ο Πανταζάρας: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία γιατί είναι επικίνδυνοι»

Gossip-tv Team

"Καταπέλτης" ο Αργύρης Πανταζάρας στη συνέντευξη που έδωσε στο DOT μιλώντας για τους ανθρώπους που είναι ατάλαντοι καθώς όπως είπε δεν το αντέχει. 

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη με τους οποίους γνωρίζεται προσωπικά και έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν μαζί τους.

Όπως τόνισε, ο Αργύρης Πανταζάρας δεν διαχωρίζει εμπορικές ή ποιοτικές δουλειές στο θέατρο ή την τηλεόραση και όπως σχολίασε, ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από μικρός δεν είχε όνειρο να γίνει ηθοποιός αλλά σίγουρα ένιωθε καλλιτέχνης.

Ο ίδιος όμως τόνισε ότι δεν αντέχει τους ατάλαντους ανθρώπους: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία».

Ο Αργύρης Πανταζάρας επίσης μίλησε για την αρετή της γενναιοδωρίας και τι σημαίνει για τον ίδιο η έκφραση των συναισθημάτων του όταν κάποιος παρερμηνεύει τις προθέσεις του. Σ' αυτή την περίπτωση, όπως είπε, εξοργίζεται.

Όταν ρωτήθηκε για τη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για κάποια σχέση του, εκείνος είπε: «Η αφοσίωσή μου είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει, σε έναν κόσμο που δεν αγγίζεται κανείς κανένας με κανένας, το να δένεσαι δηλαδή. Η νοημοσύνη με κρατά σε μια σχέση. Το να είναι αμφίδρομα τα συναισθήματα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Ίρις Πανταζάρα: Πώς είναι σήμερα η Πωλίνα από το "Μια στιγμή δυο ζωές"; - Η σχέση με τον αδελφό της

Πανταζάρας: Με μπερδεύουν με συναδέλφους, μου δίνουν συγχαρητήρια γι’ άλλους! (Video)

«1821: Οι Ήρωες»: Στο δεύτερο επεισόδιο η ζωή του Γεώργιου Καραϊσκάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved