Showbiz

Βάνια σε Αργυρό: «Δεν πιστεύω να ενοχληθεί καμία που σε κρατάω»; Τι απάντησε ο τραγουδιστής; (video)

Gossip-tv Team

Μία μεγάλη έκπληξη έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Νίκο Μουτσινά ανήμερα της γιορτής του, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του Καλό μεσημεράκι!

Ο τραγουδιστής λοιπόν έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του παρουσιαστή -και ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία της Βάνιας η οποία τον έχει... ερωτευτεί- και βρέθηκε στο πλατό χωρίς να γνωρίζει ο Μουτσινάς την έκπληξη που του είχε στήσει ο Αργυρός μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά από τον Μουτσινά αλλά και αργότερα από τη Βάνια η οποία είναι... τρελή και παλαβή μαζί του. Η Βάνια μάλιστα ανέβηκε στο snowmobile που καθόταν ο Κωνσταντίνος και τον έπιασε μία σφιχτή αγκαλιά, με τον τραγουδιστή να δέχεται με χαρά την οικειότητα που ανέπτυξε ξαφνικά μαζί του εκείνη.

Επειδή όμως η Βάνια θέλει να είναι και διακριτική ρώτησε ευθέως τον Κωνσταντίνο αν μπορεί ή θα τους δει καμία κοπέλα του και θα έχει πρόβλημα η ίδια.

Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός;

Με ένα νεύμα του της έδωσε το ελεύθερο να τον αγκαλιάζει σφιχτά καθώς δεν υπάρχει κάποια εκεί έξω που μπορεί να ζηλέψει!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Νικολάου: Η ηλικία, ο γάμος που έληξε άδοξα, ο γιος και η σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη

Καλό μεσημεράκι: Το πιο αποκαλυπτικό της φόρεμα έβαλε η Θέλξη και «τάραξε» το πλατό

J2US: Η γκάφα της Παπαδοπούλου - Αποκάλυψε κατά λάθος ότι η Πατούλη παραμένει στο show (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved