Showbiz

Πάζιου: «Η Ιωάννα δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα» - Εικόνες από την προπόνησή της

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (13-12) η προπονήτρια που γυμνάζει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, Χριστίνα Πάζιου.

Για πρώτη φορά μάλιστα είδαμε και εικόνες από την προπόνησή της ενώ η Χριστίνα συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την Ιωάννα.

«Η Ιωάννα ήταν αδύναμη, δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα ή ένα τραπέζι και να καθίσει. Μαζί με αυτό ήταν και όλη η κακή ψυχολογία του δεν θέλω να κάνω τίποτα. Άρα είναι δύο κομμάτια, και το σωματικό, και το ψυχολογικό. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που θαυμάζω και μου έχει δώσει μαθήματα σε όλο αυτό το ταξίδι» , είπε.

Την ίδια ώρα η γιατρός της, Μαρία Κολοφώνου, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους η Ιωάννα στενοχωρήθηκε στο Παρίσι.

«Ο κόσμος ανησύχησε κι επειδή αγαπάει πολύ την Ιωάννα με ρωτούσε συνεχώς. Δεν συμβαίνει κάτι ξαφνικό. Η Ιωάννα πήγε για δεύτερη φορά στη Γαλλία γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες γνώμες κυρίως για να αισθάνεται ο ασθενής ότι δεν έχει παραλείψει κάτι.Αυτό που την μάγκωσε και την έφερε πίσω ήταν δυο πράγματα. Το ένα η χρόνια αποκατάστασης, ο χρόνος δεν μπορεί να είναι προβλέψιμος. Και το άλλο είναι ότι κατά την εκτίμηση του γιατρού κάποια σημεία στο σώμα της δεν παίρνουν περαιτέρω βελτίωση και θα μείνουν ως έχουν, πράγμα που για την Ιωάννα δεν ήταν καλή είδηση και την στενοχώρησαν», είπε.

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτοί είναι οι λόγοι που στενοχωρήθηκε στο Παρίσι – Η γιατρός της εξηγεί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δύσκολες ώρες ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι (Photos)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο Παρίσι για νέες θεραπείες μαζί με τη Ναθαναήλ! Οι πρώτες φωτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved