Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Οι γάμοι μου δεν κράτησαν αρκετά. Aφού παντρευτήκαμε, μετά δεν ήθελαν τη δουλειά μου»

Gossip-tv Team

Την πραγματική αιτία που οι γάμοι της έφτασαν άδοξα στο τέλος τους αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Μαίρη Βιδάλη

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη από καρδιάς, μίλησε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας τον λόγο που θέλησε να αποκτήσει πολλά παιδιά στη ζωή της.

«Ήμουν μοναχοπαίδι, και για τον λόγο αυτό έκανα τρία παιδιά, αν και ήθελα να κάνω πέντε. Είχα την ανάγκη να δημιουργήσω εγώ οικογένεια μεγάλη, μου έλειπε πολύ το γεγονός ότι δεν είχα αδέρφια», παραδέχτηκε η Μαίρη Βιδάλη.

Αναφερόμενη στους γάμους της που έληξαν άδοξα, η Μαίρη Βιδάλη παραδέχτηκε:

«Οι γάμοι μου δεν κράτησαν αρκετά. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήξεραν πριν παντρευτώ πως ήμουν ηθοποιός κι αφού παντρευτήκαμε και μετά δεν ήθελαν την δουλειά μου. Ήταν μία από τις αιτίες χωρισμού. Τις υπόλοιπες δεν τις λέω αλλά αυτή ήταν η πιο βασική αιτία».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Όταν έχεις μια οικογένεια, δεν πάει να πει ότι δεν πρέπει να κάνεις και καριέρα. Αυτό δεν είναι θέμα δικό μου αλλά θέμα νοοτροπίας των ανδρών. Δυστυχώς των περισσοτέρων. Σπάνια δέχονται μια γυναίκα με καριέρα».

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις»

Μπουμπούρακας: Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα το μοντέλο που άφησε εποχή τη δεκαετία των ‘90s

«Χείμαρρος» η Βάσια Τριφύλλη: Είναι κατάπτυστοι οι ηθοποιοί που έφυγαν από το θέατρο για τα ριάλιτι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved