Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Η πρώτη και τελευταία βόλτα με τη Ferrari – Στο μικροσκόπιο των αρχών τα βίντεο

Gossip-tv Team

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις συνθήκες του τροχαίου κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Όλη η Ελλάδα έχει παγώσει από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή το απόγευμα της Πέμπτης που στοίχισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού.

Αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, αποκάλυψε ότι την ώρα του ατυχήματος με τη Ferrari εκείνος ή οι περίοικοι δεν άκουσαν κανέναν εκκωφαντικό θόρυβο, όμως είδαν τη φωτιά που έπιασε το πολυτελές αυτοκίνητο σχεδόν αμέσως μετά τη σύγκρουση.

«Εκείνη τη μέρα δεν ακούσαμε τίποτα, ούτε κάποιο ήχο σύγκρουσης αλλά ούτε κάποιο μαρσάρισμα αυτοκινήτου. Ξαφνικά είδα ένα αμάξι να φλέγεται στην αρχή να βγαίνει καπνός και στη συνέχεια να παίρνει φωτιά ολόκληρο. Γενικά το σημείο εδώ είναι σημείο εκκίνησης για κόντρες ωστόσο την ώρα του δυστυχήματος δεν ακούσαμε κάποιο ήχο σύγκρουσης, και αυτό είναι το περίεργο», είπε ο κ. Τζουτζουράκης, αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων.

«Ένας άνθρωπος με πλησίασε και μου είπε: «Εγώ είμαι οδηγός ταξί, ήμουν στο αντίθετο ρεύμα (προς Αθήνα). Ξαφνικά βλέπω ένα αυτοκίνητο να βγαίνει εκτός δρόμου, δεν πλαγιολίσθησε, ξαφνικά έγινε η σύγκρουση. Το «τρέχω» είναι σχετικό για τα συγκεκριμένα αμάξια, γιατί ξέρουμε ότι είναι γρήγορα αυτά τα αμάξια».

Και κατέληξε: «Είναι οξύμωρο να χάσεις τον έλεγχο αυτόυ του αμαξιού στην ευθεία. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που σκοτώθηκε, γιατί άφησε πίσω του και παιδιά. Αυτό που πρέπει να λυθεί είναι το «από εδώ και πέρα».

Όπως τόνισε ο ίδιος άνθρωπος στο σημείο, στη Βούλα, συμβαίνουν πολύ συχνά ατυχήματα ενώ οι κάμερες ασφαλείας δεν λειτουργούν ώστε να δίνουν πληροφορίες για τυχόν τέτοιου είδους σοβαρά περιστατικά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:
Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Τζώρτζης Μονογυιός: Το βίντεο ντοκουμέντο και τα σπαρακτικά λόγια τη στιγμή του τροχαίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved