Showbiz

Μαμιός: Ο τηλεοπτικός Μύρωνας του Σασμού για την κατάθλιψη: «Όλοι έχουμε διαφορετικές αφετηρίες...»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Μαμιός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την περίοδο που ο ίδιος πέρασε κατάθλιψη

Είναι ένας από τους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μοναδικά, με την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση σε μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές της φετινής σεζόν.

Ο Δημήτρης Μαμιός υποδύεται τον ρόλο του αστυνόμου Μύρωνα στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, μιας και πρόκειται για μια ιδιαίτερη ιστορία, με πολύ έντονη πλοκή σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα, ο ίδιος πρωταγωνιστεί και στην θεατρική παράσταση "Πανούκλα", η οποία μεταφέρεται με έναν ευφάνταστο τρόπο στην σημερινή καθημερινότητα. Ο ηθοποιός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Κυψέλη" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για τους ρόλους του σε θέατρο και τηλεόραση, αλλά και για την περίοδο που ο ίδιος πάλευε με την κατάθλιψη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικα: "Ξεκίνησε από την περίοδό της καραντίνας όλο αυτό και σκέφτηκα ότι το μόνο που κινούνταν εκείνη την περίοδο ήταν η τηλεόραση. Οπότε και εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι λίγο περισσότερο με την τηλεόραση. Πήγα για δοκιμαστικό, πήγαν όλα καλά και όταν έμαθα για το τι ακριβώς είναι όλο αυτό και το ποιοί θα ήταν οι πρωταγωνιστές. Το θέμα πάντα είναι να δέσεις όμορφα με τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη. Είμαι άνθρωπος που βαριέμαι πολύ εύκολα. Παραδείγματος χάρη μπορώ να πω ότι όταν ξυπνάω το πρωί βαριέμαι μέχρι να πάω να φάω... Με την "Πανούκλα" ξεκινήσαμε στην αρχή με 5 παραστάσεις προγραμματισμένες μόνο. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα με την πανδημία, ξεκίνησε με όλους μας στο τραπέζι να συζητούμε με τι θα γίνει και το ότι αν ο κορονοϊός θα έρθει στην Ελλάδα..."

Σε ερώτηση του αν οι ψυχικές νόσοι στην Ελλάδα αποτελούν ταμπού, ο Δημήτρης Μαμιός απαντά: "Πολλά πράγματα είναι ταμπού στην Ελλάδα και πρέπει ο κάθε άνθρωπος να δουλεύει πολύ σκληρά με τον εαυτό του. Πολλές φορές, ακόμα και αν δεν έχεις κάτι, πάντα έχεις κάτι και αυτό ξεκινάει από πολύ παλιά. Οι άνθρωποι από πολύ μικρή ηλικία δεχόμαστε πίεση, από το σχολείο μας, από την οικογένεια, από το οτιδήποτε. Όταν κάνεις ψυχοθεραπεία, οδηγείσαι στην αυτογνωσία και ανακαλύπτεις και πολλές πτυχές του εαυτού σου, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Η μητέρα μου με βοήθησε πολύ στην συγκεκριμένη φάση και μου είπε να πάω σε κάποιον ειδικό, για να μπορέσω να ανακαλύψω το τι συμβαίνει μέσα σου. Κανένας δεν είναι τέλειος..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved