Showbiz

Ουγγαρέζος: «Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια των γονιών μου, δεν το έχω ξεπεράσει»

Gossip-tv Team

Σε μία αποκαλυπτική ή μάλλον εξομολογητική συνέντευξη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας του και του πατέρα του που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά περίπου ενός χρόνου. 

Ο γνωστός παρουσιαστής, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε από καρδιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή Τι λες τώρα:

«Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την απώλεια των γονιών μου, δεν το έχω ξεπεράσει... Μου σκάει και φρικάρω. Μου σκάνε αναμνήσεις, οι τελευταίες τους στιγμές και ζορίζομαι. Μου λείπει πολύ η μαμά μου και ο μπαμπάς μου. Πολύ».

Όταν ρωτήθηκε για την αποκάλυψη του στενού του φίλου Σταμάτη ο οποίος δημόσια είπε ότι ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ εδώ και δυόμιση -με μπόλικη δόση χιούμορ φυσικά- ο ίδιος απάντησε: «Ο Σταμάτης με έφερε σε δύσκολη θέση για την αποχή μου από το σεξ». Φυσικά, αμέσως έσπευσε να διαψεύσει ότι ισχύει κάτι τέτοιο λέγοντας πως μπορεί να είναι χωρίς σχέση όλο αυτόν τον καιρό, όμως είναι ενεργός στο... κρεβάτι.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Είμαι δυόμιση χρόνια μόνος. Τώρα θέλω να αποκτήσω σχέση… Στις σχέσεις παραδέχτηκα τα λάθη μου».

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά».

Ενώ για τους πρώην συνεργάτες του Φαίη Σκορδά κι Γιώργο Λιάγκα, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Ο Γιώργος με τη Φαίη έχουν ανέβει στα νούμερα».

Επίσης παραδέχτηκε: «Στάσιμος επαγγελματικά έμεινα πολλά χρόνια».

Όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε: «Παρακαλώ τον Θεό να μη χρειαστεί να πάω στο Survivor».

Τέλος σε ό,τι αφορά τα προσωπικά ή επαγγελματικά του πλάνα για το μέλλον, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε: «Θέλω να μου φέρει η ζωή ένα παιδί και μία οικογένεια».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved