Showbiz

Απασφάλισε η Κρεμλίδου για τις ερωτικές φωτογραφίες της: «Η πρώτη σκέψη... Να πέσω απ' το μπαλκόνι»!

Gossip-tv Team

Η Έλενα Κρεμλίδου, με σχετικό της βίντεο στο Youtube απάντησε για πρώτη φορά για τα ροζ βίντεο, που εδώ και πολύ καιρό της "χρεώνουν" ότι έχει γυρίσει, αλλά και για τις φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει δημόσια και την απεικονίζουν. 

Η γνωστή influencer έχει χιλιάδες διαδικτυακούς ακόλουθους στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι την στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια και είναι δίπλα της σε κάθε νέο της βήμα.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου δημιούργησε ένα σχετικό βίντεο, το οποίο και ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, μιλώντας αναλυτικά για τα ροζ βίντεο, που εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν, ονοματίζοντάς της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι εκείνη. Η ίδια μίλησε και για τα συναισθήματά της, όταν συνέβη αυτό το περιστατικό, αλλά και για το πως ένιωσε όταν διέρευσαν φωτογραφίες, που την απεικόνιζαν και η ίδια είχε ξεχάσει μέχρι και την ύπαρξή τους. Παράλληλα, έδωσε και ένα τρυφερό μήνυμα για όλες τις γυναίκες, που έχουν πέσει θύματα τέτοιων συμπεριφορών, συμπληρώνοντας πως είναι δίπλα τους και τις στηρίζει, μετά από όλο αυτό που έχει περάσει εκείνη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ» είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου και συνέχισε: «Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω;» «Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο;»

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ένα μούδιασμα, Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα γιατί τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική και σίγουρα χωρίς την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved