Showbiz

Η άφιξη του Δημήτρη Λιγνάδη με χειροπέδες στο δικαστήριο!

Gossip-tv Team

Δίκη Λιγνάδη: Λίγο μετά τις 9,00 το πρωί πέρασε την είσοδο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Δημήτρης Λιγνάδης για την πρώτη ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης, κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς ανδρών. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη φυλάκισή του θα δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και παρ' όλο που ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας είχε πει εδώ και μερικές μέρες ότι ήθελε να ζητήσει τη διακοπή, για ένα μήνα, της δίκης, φαίνεται πως αυτή θα γίνει κανονικά, σήμερα τουλάχιστον.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και φορώντας χειροπέδες, δεν χαμήλωσε ούτε για μία στιγμή τα μάτια του ενώ μαζί με τους αστυνομικούς πέρασε βιαστικά την είσοδο του δικαστηρίου.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας προτίμησε να κάνει πιο διακριτική την παρουσία του, φτάνοντας από την πίσω πλευρά του δικαστικού μεγάρου για να συναντηθεί λίγο αργότερα με τον εντολέα του.

Λίγα λεπτά πριν την άφιξη του Δημήτρη Λιγνάδη, είχαν περάσει την είσοδο του δικαστηρίου κάποιοι από τους καταγγέλλοντες.

Όπως είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος τους κ. Βλάχος, ένας εκ των καταγγελλόντων έκανε ταξίδι από τη Σουηδία όπου ζει μόνιμα, προκειμένου να παραστεί στη δίκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την άφιξη του Δημήτρη Λιγνάδη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved