Showbiz

Αλέξης Κούγιας: Εκτός εαυτού στον αέρα του «Τι λες τώρα»- Έκλεισε το τηλέφωνο on air!

Gossip-tv Team

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Αλέξη Κούγια να κερδίσει την προσωρινή διακοπή της δίκης, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία από την πρώτη στιγμή της γνωστοποίησής της, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και στην κοινή γνώμη, η οποία παίρνει ξεκάθαρη θέση.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε στην εκπομπή "Τι λες τώρα;" για την υπόθεση, με την ένταση να πρωταγωνιστεί την ίδια στιγμή ακούστηκε ότι ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος μερικών εκ των θυμάτων, θα συνομιλούσε μαζί του στον αέρα. Ο γνωστός ποινικολόγος ξέσπασε και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του συναδέλφου του, λέγοντας πως δεν θέλει να μιλήσει καθόλου μαζί του, τονίζοντας ότι το μόνο που κάνει είναι να λέει διαρκώς ψέμματα, με σκοπό να εκθέσει τον πελάτη του και να δίνει στο θέμα ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Μάλιστα, ο ίδιος εκνευρισμένος έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα, με την εκπομπή να προσπαθεί και πάλι να επικοινωνήσει μαζί του, με εκείνον να δείχνει ακόμα πιο ενοχλημένος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω με τον συνάδελφό μου. Λέει ψέματα, γραφικότητες κι ανακρίβειες… Τον λόγο θα έχει ο δικηγορικός σύλλογος κι η δικαιοσύνη. Ο άνθρωπος αυτός δε γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα. Άντε με τον κάθε γραφικό... Να τελειώνουμε το θέμα. Ο κύριος που μιλά εκεί εδώ κι ένα χρόνο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βγαίνει στην τηλεόραση για αυτήν την υπόθεση. Λέει ψέματα από την αρχή μέχρι το τέλος και προσβάλει την επαγγελματική μου ιδιότητα.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved