Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Δικηγόρος μηνυτών: «Δεν ήρθαν σε απευθείας επαφή με τον Λιγνάδη»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Δίκη Λιγνάδη: Για τις 25 Φεβρουαρίου ορίστηκε η νέα δικάσιμος για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς. 

Ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος των μηνυτών στην υπόθεση αφού τόνισε ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια για έναν μήνα αλλά μόνο για 15 μέρες, αποκάλυψε ότι οι εντολείς του δεν ήρθαν σε επαφή με τον κατηγορούμενο καθώς βρίσκονταν σε διαφορετικούς χώρους και περίμεναν για την αποδοχή ή μη του αιτήματος του Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος επίσης τόνισε ότι το δικαστήριο έδωσε ένα πλάνο δέκα δικασίμων ώστε η δίκη να ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι η δίκη θα έχει ολοκληρωθεί πριν ολοκληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως τόνισε ο κύριος Βλάχος, οι προσπάθειες παρακώλησης της δίκης δεν απέδωσαν ενώ αποκάλυψε ότι με αυτή την εξέλιξη της δίκης στις 25 Φεβρουαρίου, οι μηνυτές, οι δύο από τους οποίους ζουν στο εξωτερικό, πιθανόν να καταφέρουν να παρευρεθούν εκείνη την ημέρα δια ζώσης ώστε να είναι παρόντες στα όσα θα συμβούν αλλά και θα καταθέσουν για την υπόθεση.

Τέλος, τόνισε ότι η ταλαιπωρία τους, είναι δεδομένη μετά από αυτή την εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved