Δίκη Λιγνάδη: Δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης!
Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης!

Δίκη Λιγνάδη: Τελικά το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη

Όπως εδώ και μέρες υποστήριζε ο γνωστός ποινικολόγος, λόγω φόρτου εργασίας του θα ήταν αδύνατον για τον ίδιο να αφοσιωθεί στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού για την υπόθεση τεσσάρων βιασμών για τους οποίους κατηγορείται και έτσι, από νωρίς το πρωί, οπότε και είχε οριστεί η πρώτη ακροαματική διαδικασία, είχε καταθέσει στην πρόεδρο του δικαστηρίου το αίτημά του.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος και ο εντολέας του επιθυμούν διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, όμως τόνισε ότι λόγω κολλημάτων δικών του, έπρεπε να ζητήσει τη διακοπή της μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Όταν ήρθε η ώρα της διεξαγωγής της δίκης, η πρόεδρος του δικαστηρίου εξέτασε το αίτημα του συνήγορου υπεράσπισης του κατηγορούμενου της πολύκροτης υπόθεσης το οποίο συνοδευόταν με το πρόγραμμα του Κούγια για τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο Αλέξης Κούγιας, ως δικηγόρος σημαντικών υποθέσεων που αναμένεται να εκδικαστούν μέσα στις επόμενες μέρες, όπως είναι η υπόθεση Τοπαλούδη, έχει βεβαρυμμένο πρόγραμμα και μπορούσε να στοιχειοθετήσει τους λόγους για τους οποίους ζητούσε τη διακοπή της δίκης Λιγνάδη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σήμερα το πρωί, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη:

Τελικά, το δικαστήριο, μετά την εξέταση του αιτήματος του Αλέξη Κούγια όρισε νέα δικάσιμος, όχι όμως στις αρχές Μαρτίου αλλά στις 25 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved