Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Κούγιας: «Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Δίκη Λιγνάδη: Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να ορίσει νέα δικάσιμο για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τις 25 Φεβρουαρίου στους δημοσιογράφους. 

«Είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα. Αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο. Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να ορίσει νέα δικάσιμο.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι «η δίκη αυτή δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, αλλά τον κατηγορούμενο που είναι πρωταγωνιστής αυτού το δράματος και τα θύματα».

Να θυμίσουμε ότι εδώ και μέρες ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να κάνει διακοπή της δίκης καθώς όπως είπε, είχε πολύ βεβαρυμμένο πρόγραμμα.

Τελικά, σήμερα το πρωί και ενώ ο Δημήτρης Λιγνάδης βρισκόταν ήδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλλε το αίτημά του στο δικαστήριο και εκείνο λίγες ώρες μετά αποφάσισε να διακοπεί μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου και όχι μέχρι τις αρχές Μαρτίου που ήταν και το αρχικό αίτημα του συνηγόρου του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια την ώρα της αποχώρησής του από τα δικαστήρια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved