Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: Το θέατρο, η απώλεια που την συγκλόνισε και τα δάκρυα on air!

Gossip-tv Team

Η Παρθένα Χοροζίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το κομμάτι του θεάτρου και της διασκέδασης, αλλά και για τον πρόσφατο θάνατο της γιαγιάς της, που την συγκλόνισε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά εδώ και πολλά χρόνια, μιας και οι ρόλοι, που έχει ενσαρκώσει είναι γνωστοί και λατρεμένοι.

Η Παρθένα Χοροζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε αναλυτικά για το κομμάτι του θεάτρου, ως ένα από τα μέσα διασκέδασης σήμερα, αλλά και το πόσο έχει αλλάξει πλέον η κατάσταση. Επιπρόσθετα, με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στον θάνατο της γιαγιάς της, η οποία έφυγε από την ζωή πριν από μιάμιση εβδομάδα. Η Παρθένα Χοροζίδου έκανε λόγο για ένα άτομο πολύ φωτεινό, που πάντα είχε σαν μέλημά του την θετική ενέργεια και σίγουρα η παρουσία της θα της λείψει πάρα πολύ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τους αγαπώ πολύ τους συναδέλφους μου. Είμαστε ψυχές ταλαιπωρημένες. Ο κόσμος γεμίζει τις μπαταρίες μου όταν έρχεται και μας παρακολουθεί, γιατί το θέατρο είναι μια κατάθεση ψυχής. Έχω δεχθεί και αρνητικά σχόλια σαφώς, δεν γίνεται πάντα να ακούς τα καλύτερα σχόλια... Πριν από μιάμιση εβδομάδα έχασα την γιαγιά μου. Και ήταν ο πιο φωτεινός άνθρωπος της ζωής μου. Και πρέπει να γεμίσω αυτό το κενό με κάποιο φως. Πριν από 10 μέρες με πήρε ένα τηλέφωνο Είναι χαρά μου που γνώρισα έναν τέτοιον άνθρωπο. Και μόνο τέτοιους θανάτους δέχομαι, όχι για παιδιά ή για μπαλκόνια ή όλα αυτά που ακούμε πλέον κάθε μέρα... Η δική μας η γενιά είναι εκείνη που μπορεί να σώσει τα πράγματα. Τα νέα παιδιά πρέπει να μάθουν να μιλούν και να έχουν το θάρρος. Ο κόσμος μας πρέπει να γίνει πιο φωτεινός."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved