Showbiz

Θεοδώρα Σιάρκου για Φιλιππίδη: «Η βόμβα έσκασε πολύ γρήγορα, πέσαμε από τα σύννεφα...»

Gossip-tv Team

Η  Θεοδώρα Σιάρκου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την συνεργασία που είχαν στη σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, η οποία, αν και απείχε πολλά χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής, έχει επιστρέψει για τα καλά, μιας και πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν, τόσο σε τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Η Θεοδώρα Σιάρκου παραχώρησε συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας για όλους και για όλα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στάθηκε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο και είχαν συνεργαστεί στην σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", όπου εκείνος υποδυόταν τον σύζυγό της. Η ηθοποιός είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν οι δυο τους και ότι ακουγόταν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε φερθεί άσχημα σε κάποιους συναδέλφους του, αλλά για όλα όσα ακούστηκαν τα αγνοούσαν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η βόμβα έσκασε πολύ γρήγορα. Ο Πέτρος μπήκε στο νοσοκομείο και αφότου βγήκε από το νοσοκομείο δεν ξαναγύρισε στο γύρισμα. Συνεργάστηκα πολύ αρμονικά μαζί του πέντε μήνες. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν ξέρω δεν είχα συνεργαστεί με τον κύριο Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια στο θέατρο ή την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια που είχε την εξουσία που είχε και ήταν θιασάρχης και ακούγονταν γι΄αυτόν διάφορα ότι ήταν κακοποιητικός και ότι στη διάρκεια μιας πρόβας μπορεί να προσβάλλει, να γίνει βίαιος, να πετάξει ένα τασάκι, μια καρέκλα ή να μιλήσει προσβλητικά σε κάποιον συνάδελφο. Αυτά τα ξέραμε, ήταν γνωστά στον χώρο, δεν ξέραμε για βιασμούς, πέσαμε από τα σύννεφα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved