Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: Αλέξης Κούγιας: «Ο Λιγνάδης είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Δηλώσεις πριν τη διεξαγωγή της πολύκροτης δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, μιλώντας και για την καλή ψυχολογική κατάσταση του εντολέα του, σημειώνοντας μάλιστα πως είναι άνθρωπος που κακοποιήθηκε βάναυσα από την ελληνική δικαιοσύνη. 

«Με πολύ μεγάλη προσδοκία περιμένουμε την έναρξη της διαδικασίας. Επιτέλους να συναντήσουμε κι εμείς τους φερόμενους ως βιασθέντες, να τους αξιολογήσουμε και να βοηθήσουμε το δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Θα γίνει η δίκη που θα βοηθήσει την ελληνική κοινωνία να ηρεμήσει, γιατί τον τελευταίο χρόνο υπάρχει αναστάτωση για την ηθική της ελληνικής κοινωνίας. Η δίκη Λιγνάδη, ενός επίλεκτου σκηνοθέτη και ανθρώπου των τεχνών, που ξαφνικά έγινε είναι ένας κοινός βιαστής, δημιουργεί πρόβλημα αυτοκριτικής στην κοινωνία».

Όσο για την ψυχολογική κατάσταση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή πολλάκις τις τελευταίες μέρες, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. Είναι ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και κακοποιήθηκε βάναυσα από την ελληνική δικαιοσύνη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved