Showbiz

Δίκη Λιγνάδη: H μεταγωγή του Λιγνάδη στον Κορυδαλλό μέσα σε αποδοκιμασίες! (exclusive video)

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Δίκη Λιγνάδη: Στις 3:00 το μεσημέρι διακόπηκε η δίκη για σήμερα (3/3) του Δημήτρη Λιγνάδη η οποία μετά από διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε χθες από την Τρίπολη στον Κορυδαλλό και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε με ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου θα ξεκινούσε η ακροαματική διαδικασία.

Να θυμίσουμε ότι η διαδικασία διακόπηκε δύο φορές, μία από τον συνήγορο του κατηγορούμενου λόγω προσωπικού κωλύματος και μία πριν από μερικές μέρες λόγω ύπαρξης κρούσματος στην αίθουσα.

Έτσι, σήμερα, από νωρίς το πρωί, όλα ήταν έτοιμα για να γίνει η δίκη που παρακολουθούν πολλοί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις 12:20 το μεσημέρι, αφού απαγγέλθηκε το κατηγορητήριο εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος δήλωσε αθώος, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ακολούθησε η κατάθεση του πρώτου κατηγόρου του, ενός 26χρονου άνδρα ο οποίος χρειάστηκε να ταξιδέψει από τη Σουηδία όπου ζει στην Ελλάδα γι' αυτόν τον σκοπό.

Στις 15:00 ακριβώς η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε διακοπή της δίκης και επανάληψή της αύριο και αμέσως οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Δημήτρη Λιγνάδη βγήκαν μαζί του από την αίθουσα για τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Κανείς δεν περίμενε πως μία μικρή ομάδα ανθρώπων θα καραδοκούσε έξω ακριβώς από την είσοδο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να αποδοκιμάσει τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος όμως δεν χαμήλωσε ούτε στιγμή το βλέμμα του.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved