Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Full in love - Στιγμιότυπα από τη βραδινή έξοδό τους

Gossip-tv Team

Ο έρωτας καλά κρατεί για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και μετά τη Φάρμα και τρανή απόδειξη τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της τραγουδίστριας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Γρηγόρης Αναστασιάδης δε σταμάτησε να τραβάει βίντεο την αγαπημένη του να τραγουδάει και σε ένα insastory έγραψε: «Πριγκιπέσσα» του.

Ενώ, η τραγουδίστρια η οποία είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό, είχε αναφέρει για τον Γρηγόρη:

«Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις. Τα παιδιά δεν τον γνώρισαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί»!

To ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση μετά τη Φάρμα στο μαγαζί Loca στον Πειραιά όπου τραγουδούνε ο Κυριάκος Κυανός ο Χρήστος Σεβαστός η Ηλιάννα Ζέρβα!

Χθες το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τη βραδιά και για του λόγου το αληθές δείτε και το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved